Kokospalmsocker 200 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Kokospalmsocker 200 gram i gruppen Raw Food & Superfood / Naturliga Sötningsmedel hos ClearLife.se (10655)
Kokospalmsocker 200 gram
Kokospalmsocker 200 gram

Kokospalmsocker 200 gram

45 kr / 41 kr
Kokossocker kommer från kokosnötspalmens blomsternektar. Påminner om rörsocker i smaken men med lite mer kolasmak. Kokospalmsocker är miljövänligt och därmed en naturprodukt som även är bra för kroppen. Är ej raw då kokossocker värms upp till över 80 grader. Kokossockret har ett lågt GI-värde, innehåller kalium, magnesium, zink och järn, samt flera vitaminer. Kan ersätta vitt socker i alla recept. 200 grams påse.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10655
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologiskt Kokospalmsocker - Kokosocker - Palmsocker

Kokossocker är ett ekologiskt, förångat socker som tillverkas på kokospalmens blomsternektar och har ett näringsinnehåll som är större än andra kommersiellt tillgängliga sötningsmedel. Det har höga halter av kalium, magnesium, zink och järn samt vitaminer.


Traditionella sockerjordbrukare samlar nektar från blommorna från dessa hållbart odlade träd och arbetar sedan noggrant fram kokospalmsocker, på traditionella vis. Denna nektar blir försiktigt upphettad tills det blir ett härligt oraffinerat socker. Den puttrar på låg värme (ca 80 grader) under en längre tid för att bilda kristaller. Sockret blir sedan karamellbrunt och påminner om rårörsocker i smaken med toner av kolasmak.


Användning: Palmsocker är lätt att införliva i flera kulinariska rätter och drycker, från tomatsåsen, till favoritdesserten och recept på superfood-elixirs eller en svalkande lemonad. Går bra att använda i desserter, i choklad, i maträtter, i te, i bröd etc. Lämplig för de som vill undvika vanligt vitt socker. Palmsockret innehåller ett naturligt lågt glykemiskt index (GI35), som ståtar med nästan hälften av GI i rörsocker. (Socker = 68Gi. Honung = 48Gi. och Agave = 40Gi.)


Innehåller:
100% ekologiskt kokospalmsocker. Vegan. Paketeras i samma lokal som nötter. Observera att vissa kokospalmsocker på marknaden också blandas med rörsocker eller med andra ingredienser. Detta kokospalmsocker är ren kokospalmnektar. Ingen tillsatt.Leverantör:
Alive Foods, Sverige.


Ursprungsland: Indonesien.


Se fler varor

RAW Mesquite 200g
Mesquite kommer ursprungligen från de höga ökenslätterna i norra Peru. Mesquit...
71 kr
79 kr
Astragalus 10:1 Extrakt 100 gram
Detta är ett pulverextrakt gjort på roten från växten Astragalus Membranaceus ...
167 kr
185 kr
Gynostemma 100 gram
Alive Foods gynostemma är ett örtte från ekologiskt odlad gynostemma pentaphyllum f...
161 kr
179 kr
Ekologiskt Vetegräspulver
Ekologiskt vetegräspulver som innehåller mängder med klorofyll, vitaminer och miner...
185 kr