Nablus Traditionell Olivtvål
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Nablus Traditionell Olivtvål i gruppen Kroppsvård / Tvål & Skrubb / Fasta handgjorda tvålar hos ClearLife.se (20640)
Nablus Traditionell Olivtvål

Nablus Traditionell Olivtvål

45 kr
Traditionell Nablustvål är vit till färgen och tillverkas av extra fin ren olivolja, s.k. jungfruolja och lagras i 6-9 månader. Nablustvålen har ett milt och skonsamt lödder och passar därför alla med känslig hy. Den går att använda både till kroppstvätt och till hårtvätt. Tvålen har ingen doft eller konserveringsmedel tillsatt. Vikt ca 120 gram / fyrkantig tvål. Vegan.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20640
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Nablustvål med Extra Virgin Olivolja


Traditionell Nablustvål är vit till färgen och tillverkas av extra fin ren olivolja; extra virgin olivolja och lagras i 6-9 månader. Nablustvålen har ett milt och skonsamt lödder och passar alla med känslig hy samt normal hy. 

Olivoljetvål gör huden smidig och mjuk samtidigt som den ger näring åt huden. Den passar alla hudtyper, även känsliga. Olivolja har förmågan att regenerera hudvävnad och reglera den naturliga fuktbalansen i huden. Oljan är rik på antioxidanter.

Tvålarna är handgjorda och innehåller varken konserveringsmedel, färgämnen, syntetiska dofter eller animaliska fetter. De doftar dock naturligt av olivoljan.

Användning: Tvålen går fint att använda till kroppen, till ansiktet och som hårtvätt. Efter schamponering kan du använda äppelcidervinäger skölj eller ett naturligt balsam. Eftersom inga konstgjorda tillsatser används och den enda ingrediensen är olivolja, är den lämplig även för känslig hy. 


Förvaring:
Oanvänd tvål håller i 10 år vid torr och sval förvaring. Använd tvål gör sig bäst om den får torka på tvålfat efter användning. 


Innehåll/INCI:
Olea Europaea fruit oil (olivolja), Sodium hydroxide* (natriumhydroxid*) och Aqua (vatten). *finns ej kvar i slutprodukten utan används för att tillverka tvåle. Ca 120 gram tvål. Vegan.


Nablus är en stad på Västbanken med långa traditioner av tvåltillverkning som varit betydande för samhällets utveckling och välstånd. Tvålen tillverkas enligt traditionella metoder som använts i tusentals år i Palestina. 


Leverantör:
SYR Handel, Sverige.

Bild på Nablus tvål som "mognar".

Se fler varor

Aleppotvål Rosenvatten
Denna aleppotvål består av 91% olivolja, 4% lagerbärsolja och 4% eterisk olja. Tv...
45 kr
Aleppotvål med 12% Lagerolja
Denna kvalitetstvål består av 12% lagerbärsolja och 88% olivolja. Tvålen kan a...
59 kr
Aleppotvål Lavendel
Denna aleppotvål består av 91% olivolja, 4% lagerbärsolja och 4% eterisk olja. Tv&#...
45 kr
Aleppotvål med 20% Lagerolja
Denna kvalitetstvål består av 20% lagerbärsolja och 80% olivolja. Tvålen ka...
69 kr