Liquid Sunshine Rengöringsspray
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Liquid Sunshine Rengöringsspray i gruppen Hus & Hem / Ekologiska Städprodukter hos ClearLife.se (20777)
Liquid Sunshine Rengöringsspray

Liquid Sunshine Rengöringsspray

139 kr
Slipp giftiga rengöringsmedel i hemmet. Vermont Soap har skapat en ekologiskt certifierad rengöringsspray för ett rent och hälsosamt hem. Den är baserad på endast ekologiska, i luften avdunstade, oljor, rosmarinsextrakt och aloe vera. Inget annat tillsatt. Liquid Sunshine spray rengör alla vattensäkra ytor i ditt hem. 473 ml sprayflaska.

Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20777
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Liquid Sunshine Spray & Wipe! - Ekologisk rengöringsspray för hemmet

Vermont Soap har skapat en ekologiskt certifierad rengöringsspray för ett rent och hälsosamt hem. Sprayen innehåller endast ekologiska, i luften avdunstade oljor, rosmarinsextrakt, aloe vera och eteriska oljor för välgörande och underbar doft.

Detta är absolut den "renaste" rengöringen som går att få tag på på marknaden, finns inget i närheten med så få ingredienser.

Liquid Sunshine Spray rengör alla vattensäkra ytor.
Denna rengöringsspray kan användas i köket, badrummet, lekrummet, vardagsrummet, i bilen, på väggar, golv och leksaker.

Användning:
Spraya där det finns behov och torka sedan av.


Innehåll/INCI:
Förtvålad ekologisk kokosolja (sodium cocoate), jojobaolja (sodium jojobate) och olivolja (sodium olivate), eteriska oljor från; cederträ (cedrus atlantica bark oil), citrongräs (cymbopogon schoenanthus oil), lavendel (lavandula angustifolia), tea tree (melaleuca alternifolia) och eucalyptus (eucalyptus globulus oil), rosmarinextrakt (rosmarinus officinalis) och ekologisk aloe vera (aloe barbadensis). Linalool**, limonene**, citral** och geranoil**. **naturligt förekommande i eteriska oljor. Inget annat.

inga sulfater.
inga petrokemikalier.
inga ftalater & parabener.
inga syntetiska färger & dofter.
inga skadliga konserveringsmedel.
inga djurrester.
inget VOC.

Vad är VOC?

Flyktiga organiska föreningar (volatile organic compounds)
är kemikalier som avdunstar snabbt i den omgivande luften. Enligt EPA (Environmental Protection Agency) är de potentiella hälsoeffekterna av dessa föreningar: irritation i ögon, näsa och hals, huvudvärk, förlust av koordination, illamående, skador på lever och njurar, samt centrala nervsystemet. Vissa föreningar kan orsaka cancer hos djur, vissa misstänks eller är kända för att orsaka cancer hos människor. Viktiga symptom i samband med exponering för flyktiga organiska föreningar inkluderar irritation, näsa och halsbesvär, huvudvärk, allergisk hudreaktion, illamående, kräkningar, trötthet och yrsel. Självklart varierar det från de föroreningarna som är mycket giftiga till de med mindre hälsoeffekt.


Vermont Soap
är ett litet familjeföretag i Vemont, USA är dedikerade till hållbar utveckling och underbara, ekologiska tvålar och hudprodukter. Alla tvålar från Vermont Soap är fria från artificiella färger, parfymer, syntetiska tensider och konserveringsmedel. Certifierat av North East Organic Farmers (NOFA) and Vermont Organic Farmers (VOF). Möter alla USDA:s regler/kriterier för ekologisk matproduktion (vilka är stramare än de för ekologisk hudvård).


Spara

Se fler varor

Ekologisk handgjord tvål - Söt Apelsin
Dessa fantastiska ekologiska tvålar görs för hand under en månads tid efter et...
69 kr
Tvålkopp i trä
Tvålkopp i trä för Vermonts Soaps fasta tvålar. Det är en nätt tv...
39 kr
Ekologisk Deodorantkräm Natural 92 gram
Denna deodorantkräm är en ren, ekologisk deodorant gjord enbart på kokosolja, majss...
129 kr
Ekologiskt Hundschampo från Vermont Soap
Vermont Soap Organic´s Dog Shampoo är tillverkad av ekologisk kokosnötsolja, olivol...
149 kr