Leverrening med Livatrex Örttinktur
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Livatrex Örttinktur i gruppen Raw Food & Superfood / Superörter hos ClearLife.se (10636)
Livatrex Örttinktur
Livatrex Örttinktur

Livatrex Örttinktur

379 kr
Köp 2 st eller fler för 344 kr/st
Livatrex är en unik blandning av ekologiska örter och mineraler som bla. borotutu bark, maskros, kruskräppa, chanca piedra, cikoriarot, gurkmeja, pepparmynta och fulvosyra. Livatrex kan köpas separat eller som en del av Global Healing Center´s kur. Det är en Spagyrex-process blandning i en vegetabilisk glycerinbas. Läs mer nedan. Glasflaska med pipett på 59.2 ml.
SparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10636
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Livatrex


Livatrex är en Spagyrex-process blandning av ekologiska och vildplockade örter i en vegetabilisk glycerin bas. Livatrex innehåller en naturlig blandning av ekologiska örter och mineraler som bla. borotutu bark, maskros rot, kruskräppa rot, chanca piedra, skelört, cikoriarot, gurkmeja, pepparmynta och fulvosyra.

Historien om Global Healing Centers örtblandningar baseras på Dr. Groups forskning. Han fann att sjukdom orsakas när kroppen blir förorenad med gifter och den inre självläkande mekanismen avtar. Således började han sin strävan efter att skapa den mest kraftfulla växtbaserade produkter han kunde och det började med att han studerade verk från en av 1600-talets berömda forskare; Paracelsus, som beskev en process för beredning av örter i ett elixir som bidrar till hälsa.

Dr. Group inspirerades av denna ursprungliga teknik i kombination med modern vetenskap och skapade Spagyrex®processen, en revolutionerande, flerstegs processteknik som följer principen att separera och rekombinera alla delar av en ört för att skapa ett potent elixir.

   Instruktioner för användning:


   Initial dosering vuxna: Häll en hel flaska Livatrex i 3,8 liter vatten och tillför 4 matskedar ekologisk äppelcidervinäger. Drick fyra glas dagligen mellan måltider under 4 dagar.


   Regelbunden dosering vuxna: 2 fulla pipetter i ett glas vatten, drick det första du gör på morgonen innan frukost, 2-3 ggr per vecka. Detta hjälper levern och gallan att rena sig.

   Notera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

   Livatrex är även en del av Global Healing Center´s paketProdukten ingår då i det paket priset.

   Innehåll flaska: Glasflaska med pipett på 59,5 ml - räcker i 4 dagar vid rekommenderad initial dosering.

   Ingredienser:
   Vildplockad borotutu bark, ekologisk maskros rot, ekologisk kruskräppa rot (yellow dock root), vildplockad chanca piedra, ekologisk cikoriarot, ekologiska mariatistelfrö, ekologisk gurkmeja, ekologisk pepparmynta, fulvosyra, kosher-certifierad vegetabiliskt glycerin och renat vatten. Veganvänlig.

   Tillverkare: Global Healing Center, USA.

   Se fler varor

   Moringa Extrakt
   Global Healing Center´s Moringa är ett raw, ekologiskt örtextrakt av bladen fr&ari...
   259 kr
   Aloe Vera Fuzion
   Aloe Fuzion är en kraftfullt koncentrat av ekologisk och biotillgänglig aloe vera med en...
   309 kr
   Zeotrex / Zeoliter
   Zeotrex är ett vetenskapligt formulerat extrakt av som kombinerar zeoliter och specifika ekol...
   469 kr
   Oxy-Powder
   Oxy-Powder är ett kosttillskott vid förstoppning och trög tarm. Det är en syre...
   519 kr