Manukahonung & Äppelcidervinäger
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Manukahonung & Äppelcidervinäger i gruppen Raw Food & Superfood / Naturlig Smaksättning hos ClearLife.se (19065)
Manukahonung & Äppelcidervinäger

Manukahonung & Äppelcidervinäger

159 kr
Naturlig, raw, ofiltrerad och opastöriserad äpplecidervinäger (80%) blandad med raw naturlig honung (20%) - som är en kombination av 5% Nya Zeeland UMF 5+ Manukahonung och 15% skogshonung. Mycket god och av hög kvalité. 750 ml flytande vätska.

Spara

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
19065
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Manukahonung & Äppelcidervinäger

Comvita Manunkahonung och äppelcidervinäger är en kombination av helt naturligt fermenterad äppelcidervinäger från Nya Zeeland med 5% Manukahonung UMF 5+ och 15% vild skogshonung. Denna kombination ger en utsökt smak samtidigt som du får alla fördelar av äppelcidervinägern och Manukahonungen. 

Denna äppelcidervinäger innehåller "mamma av vinäger", som är en naturlig biprodukt full av enzymer som inte finns i en pastöriserad vinäger.

Dosering vuxna:
15 ml per dag med mat. Kan tas i vatten som en "hälsotonic" eller i salladsdressingar. Märk: får ej intas av barn under 1 år.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Ingredienser:
Raw äpplecidervinäger (80%), med raw naturlig honung (20%) - som är en kombination av Nya Zeeland UMF 5+ Manuka honung och "bush" honung.


Innehåll:
750 ml.

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur under 25 grader oåtkomligt för barn.


Tillverkare:
Comvita, Australien.

Se fler varor

Flytande Olivbladsextrakt
Detta olivbladsextrakt är utvunnet från färskplockade, utvalda olivblad som har v&...
295 kr