Manukahonung UMF 10+
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Manukahonung UMF 10+ i gruppen Raw Food & Superfood / Naturliga Sötningsmedel hos ClearLife.se (19066)
Manukahonung UMF 10+

Manukahonung UMF 10+

399 kr
Aktiv, naturlig Manukahonung med UMF10 + från Nya Zeeland. Honugen är testad, verifierad och godkänd för sin speciella UMF-aktivitet. Honungen har en läcker smak med djupa jordartade aromer. 250 gram i plastburk.

Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
19066
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Manuka honung UMF10+

Manukahonung kommer från Nya Zeeland och är känd för sin speciella, fina smak och sina hälsofördelar. Den nektar som används vid tillverkningen av Manukahonung samlas ihop av bin från den Nya Zeeländska Manukaträdet med vackra vita eller rosa blommor.

Vad är UMF?


UMF-logotypen är erkänd världen över som en standard som identifierar och mäter styrkan i den unika antibakteriella aktiviteten i Manukahonung. UMF® står för "Unique Manuka Factor”. Märket UMF är följt av ett nummer som visar styrkan av UMF-aktiviteten. Ju högre UMF, desto mer potent är produkten. För att vara potent nog att använda för medicinskt ändamål bör det vara en UMF-rating på minst 5+.

UMF® är ett registrerat namn och varumärke på AMHA (Active Manuka Honey Association) och kan bara användas av licensierade användare som uppfyller fastställda kriterier, inklusive övervakning av honungskvaliteten. De skall ha namnet UMF tydligt angivet på framsidans etikett. Honungen skall förpackas och märkas i Nya Zeeland. Honungen skall vara från ett Nya Zeeländskt företag med licens att använda namnet UMF.

Dosering vuxna:
Max 1 msk om dagen. Kan tas som det är utspritt över dagen, i te eller som exklusivt pålägg. Märk: får ej intas av barn under 1 år.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Ingredienser:
Manukahonung från Nya Zeeland.


Innehåll:
250 gram.

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur under 25 grader oåtkomligt för barn.


Tillverkare:
MediBee är del av Comvita, Australien.

Se fler varor

Manukahonung & Äppelcidervinäger
Naturlig, raw, ofiltrerad och opastöriserad äpplecidervinäger (80%) blandad med raw...
159 kr
Flytande Olivbladsextrakt
Detta olivbladsextrakt är utvunnet från färskplockade, utvalda olivblad som har v&#...
295 kr