Köp Ekologiskt Matcha Te Pulver - Clearlife
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ekologiskt Matcha Te i portionspåsar / Premium Grade  i gruppen Naturliga Kosttillskott / Anti-Age hos ClearLife.se (11142)
Ekologiskt Matcha Te i portionspåsar / Premium Grade
Ekologiskt Matcha Te i portionspåsar / Premium Grade
Ekologiskt Matcha Te i portionspåsar / Premium Grade

Ekologiskt Matcha Te i portionspåsar / Premium Grade

89 kr
Matcha te är ett fint pulveriserat grönt, japanskt te. Ger en härligt illgrön dryck med fin smak. Innehåller mer antioxidanter, spårämnen och klorofyll än vanligt grönt te. Detta Matcha te Odlas i Uji-området i Japan på de första unga bladen av premium grade kvalité från Gyokuro busken. Matcha teet kommer i färdiga portionspåsar som på två minuter blir ett gott te direkt i din kopp. 25 stycken portionspåsar.

SparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
11142
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologiskt Matcha te pulver i portionspåsar


Matcha te är ett fint pulveriserat, grönt te som används i de japanska zen-buddistiska teceremonierna. Det vispas till en härligt illgrön dryck med fin, fyllig smak. Tebuskarna skuggas för att skyddas mot solen och man plockar bara de allra finaste bladen som sedan torkas och mals i mycket speciella stenkvarnshjul av granit.


Matchapulvret har samma egenskaper som grönt te i bladform, men eftersom man använder hela bladet så blir det extra nyttigt. Den antioxidanta effekten blir extremt hög. Det är rikt på vitamin A, C och E. Matcha innehåller även den speciella aminosyran L-theanin som bara finns i grönt te. te.


Detta Matcha Te är tillverkat av Gyokuro-tebusken (inte från tencha eller sencha). Det betyder att det innehåller en hög halt av aminosyror, L- Theanin och koffein - den kombinationen ger en mjuk assimilering i kroppen. Teet skördas endast en gång per år från unga vårblad när de är som mest näringsrika och potenta i innehåll och smak.


Beredning:
Häll 1 portionspåse med pulver i en kopp med 200 ml kokt vatten (80°). Rör om, vänta 2 minuter, klart! Söta vid behov.

Innehåll: 25 stycken portionspåsar med Matche te pulver, odlat i Japan i Uji området, det mest kända området för just detta te. Det förbereds med omsorg och mals med en granitkvarn under låg temperatur. Det klassas som culinary premium grade kvalité och kommer från Gyokuro busken.


Detta te odlas långt ifrån området kring Fukoshima (500 km) där kärnkraftolyckan skedde för några år sedan, och både området och själva teet testas regelbundet för eventuell påverkan. Varje sändning testas även vid ankomst till Europa och mätningarna visar konsekvent att detta te är fritt från påverkan av förhöjda strålningsnivåer.


Ursprung: Uji - området, Japan.


Tillverkare: Aromandise, Frankrike.
SparaSpara

Se fler varor

Feng Shui Växtrökelser Jasmin
Naturliga Feng Shui rökelser, med subtila dofter, som bidrar till harmoni av "Chi" enligt Fen...
59 kr
Ayurvediska Växtrökelser Energy
Ayurvediska naturliga rökelser gjorda av blandningar av växter som enligt traditionerna ...
59 kr
Gurkmeja Latte med Ingefära/Saffran
Denna färdiga, ekologiska kryddblandning ger en njutningsfull "lattedryck" av kryddig gurkmej...
79 kr
Japansk Rökelse Ruby
Fina naturliga och eleganta japanska rökelser. Ruby är en fräsch och kristallin dof...
109 kr