Destillerat MSM-pulver 250 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Destillerat MSM-pulver 250 gram  i gruppen Naturliga Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / Mineraler hos ClearLife.se (10448)
Destillerat MSM-pulver 250 gram
Destillerat MSM-pulver 250 gram

Destillerat MSM-pulver 250 gram

175 kr
MSM förser kroppen med livsviktigt organiskt svavel och metylgrupper som används i kroppens celler. Svavel är en viktig komponent i bildandet av kollagen; ett protein som bygger upp bindväv, muskler, skelett, hår och hud. Speciellt lämpligt för äldre och för dig som tränar mycket. 250 gram destillerat MSM pulver i återförslutbar påse.

SparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10448
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

MSM


MSM är en förkortning för MetylSulfonylMetan = Svavel och är en mineralförening som finns i nästan alla våra celler. Leder, hår, hud och naglar har särskilt höga koncentrationer. Svavel är en viktig komponent i bildandet av kollagen, elastin, brosk och keratin. Svavel är nödvändigt för cellernas uppbyggnad och funktion. Svavel har betydelse för nervernas funktion liksom för matsmältningen.


MSM pulver är ett kosttillskott med många olika användningsområden och kan användas både invärtes och utvärtes för bästa resultat. Tyvärr kan vi enligt rådande regler inte skriva mer om vad MSM kan bidra med för vår hälsa, vi föreslår att du söker mer information på egen hand.


Det finns två metoder för att rena MSM; kristallisering och destillering.
Denna MSM destilleras för att få en överlägsen nivå av renhet. Det är som att destillera vatten för att avlägsna föroreningar. Kristallisering är billigare och riskerar föroreningar.

Alive Foods MSM är en 100% ren MSM från naturen dvs. biobaserad - den kommer från majs och andra icke genmodifierade växter. Denna MSM har inga fyllmedel, bindemedel, tillsatser eller annat tillsatt. MSM kan vara biobaserad eller fossilbaserad – den kan då innehålla petrokemiska produkter vilket vi ej rekommenderar. Var därför noga när du väljer MSM.


Dosering vuxna:
I början är det bäst att börja ta MSM i små mängder (1/2 tsk till 1 tsk i ett glas vatten) och gradvis öka dosen gradvis till ett par tsk eller upp till 1 matsked varje dag. Det smakar bittert att börja med, men väl värt att använda regelbundet ändå. Ett tips är att dricka det i citronvatten och dricka fort pga av den bittra smaken. Blanda ej i en smoothie, det blir ej gott. Undvik vid graviditet och ammning.


Märk: Det förbättrar kroppens upptag av MSM om man tar det med en potent C-vitaminkälla som tex. Camu Camu eller Vitamin Code C.

Märk: Det finns inga kända biverkningar av intag av MSM, inte ens i höga doser men MSM gör blodet mer lättflytande och därav ska man vara försiktigt med höga doser MSM om man äter blodförtunnande. Konsultera en doktor först om du äter blodförtunnande mediciner.


Innehåll: 100% destillerad MSM sulphur/methyl-sulphonyl-methane av vegetabiliskt ursprung. Paketeras i samma lokal som nötter.


Ursprungsland: Kanada.


Leverantör: Alive Foods, Sverige

Se fler varor

Dubbelextraherad Chagatinktur
Chagatinkturer har använts i århundraden. Chaga är mycker rik på antioxidanter...
285 kr
RAW Kallpressad Ekologisk Kokosolja AliveFoods
Raw, ekologisk och kallpressad Extra Virgin kokosolja med underbar kokossmak. Ej blekt, härda...
99 kr
RAW Ekologiska Cashewnötter 200 g
Dessa cashewnötter är aldrig uppvärmda för att bevara näringsämnen o...
129 kr
RAW Ekologiska GojiBär 150 gram
Gojibäret är ett välsmakande rött litet bär som klassas som en av de n...
99 kr