Natures Paradise Neutral Handtvål
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Natures Paradise Neutral Handtvål i gruppen Kroppsvård / Tvål & Skrubb / Skummande tvål hos ClearLife.se (20791)
Natures Paradise Neutral Handtvål

Natures Paradise Neutral Handtvål

99 kr
Handtvålen från Natures Paradise är en mycket mild vegetabilisk tvål gjord på enbart ekologiskt grönt te och förtvålad ekologisk kokosolja. Inga tensider eller eteriska oljor tillsatta. Denna tvål passar alla hudtyper, även de mest känsliga. Tvålen kommer ut som ett vitt skum. 236 ml pumpflaska.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
20791
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Organic Foaming Hand Wash


Denna tvål har inga tensider, eteriska oljor eller doft tillsatt. Tvålen kommer ut som ett vitt skum och passar alla åldrar och alla hudtyper. Den innehåller endast grönt te och kokosnötstvål samt är ekologisk och vegan. Självklart är den helt fri från syntetiska tillsatser och konserveringsmedel.

Andvändning: Ta en stor klick och smörj in händerna, skölj.

Ingredienser/INCI: Camellia sinensis (ekologiskt grönt te) och Sodium Cocoate (förtvålad ekologisk Kokosolja). Inget annat!

Hur görs Natures Paradises ekologiska förtvålade kokosolja?

Ekologisk olja av hög kvalite blandas med vatten och sedan "bearbetas" det med Kaliumhydroxid (INCI: Potassium hydroxid) som processhjälpmedel så det blir till tvål. Kaliumhydroxidet flyter sedan upp till toppen, tvålen går då genom ett filter ett dussin gånger för att se till att avlägsna alla spår av kaliumhydroxidet. (De testar tvålen för spår av Kaliumhydroxid efter varje sats). Detta gör en underbart mild tvål som rengör men ej torkar ut.


Tillverkare:
Natures Paradise, USA.

Natures Paradise en av få ekologiska hudvårdsserier som är 100% fria från syntetiska och artificiella ingredienser. De tillverkar underbara produkter som är helt ekologiska - efter samma regelverk som ekologisk matproduktion med så få ingredienser som möjligt. Natures Paradise kommer alltid att hålla sig till sina "gröna rötter" och sätta barnens säkerhet främst genom att tillverka sina produkter på ett hållbart sätt - deras fabriker är 100% kemikaliefria. De använder inga eteriska oljor utan fruktextrakt för doft och ingen citronsyra utan riktigt pressad citronjuice. Alla deras produkter är veganvänliga och innehåller alltså inga ingredienser från djur och inte heller är de djurtestade.


Se fler varor

Natures Paradise Lotion för bebisar/barn/vuxna
Den renaste hudkräm för bebisar som vi hittat. Helt ekologisk och naturlig. Inga konserv...
179 kr
Natures Paradise Vanilj Lotion
En krämig lotion för normal till torr hudtyp. Den är ekologisk och helt naturlig me...
239 kr
Natures Paradise Kokos Handtvål
Kokos handtvålen från Natures Paradise är en mycket mild vegetabilisk tvål gjo...
99 kr