Natures Paradise Schampo/Tvål för Baby/Barn
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Natures Paradise Schampo/Tvål för Baby/Barn i gruppen Kroppsvård / Tvål & Skrubb / Skummande tvål hos ClearLife.se (20180)
Natures Paradise Schampo/Tvål för Baby/Barn

Natures Paradise Schampo/Tvål för Baby/Barn

179 kr
Den renaste kroppstvålen/schampot för bebisar som vi hittat. 100% ekologiskt, naturligt innehåll. Innehåller inga syntetiska konserveringsmedel, alkohol eller tensider. Tvålen kommer ut som ett vitt skum och passar alla hudtyper, även känslig och ömtålig hud samt även vuxna. Har mild kokosdoft från äkta kokosextrakt. 236 ml pumpflaska.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
20180
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Baby Organic Shampoo & Bodywash


Den renaste kroppstvål/schampot för bebisar och barn som vi hittat. Fungerar mycket bra som schampo för bebisar och barn med kortare hår (ca till kinderna). Längre hår bör köpa barnschampot från Natures Paradise.


Utmärkt även som kroppstvål för alla åldrar - 0-100 år.
Flera av våra vuxna kunder använder själva denna produkt som schampo och har fått bukt med hårbottens problem.


100% ren och ekologisk och absolut inga skadliga ingredienser. Inga konserveringsmedel, alkohol eller sulfater/tensider. Inga syntetiska dofter tillsatta.


  • Väldigt mjuk för huden och torkar ej ut eller irriterar.
  • Kamomill te lugnar och passar även de känsligaste.
  • Kokostvålen är mycket mild - den och solrosoljan återfuktar huden.
  • Har en mild doft av kokos från äkta kokosextrakt.
  • Äppelcidervinäger balanserar Ph-värdet i tvålen och huden för att få den så skonsam som möjligt, och innehåller vitaminer/mineraler som är närande för hårbotten och huden.

Tvålen kommer ut som ett som vitt skum men skummar ej som konventionella schampon då det är helt naturligt och iinte nnehåller "skumgörande" medel/ dvs det är inga tensider tillsatta.

Användning: Skaka flaskan och pumpa ut en stor kilck i handen och smörj in kroppen och/eller kortare hår, skölj väl.


Ingredienser/INCI: Ekologiskt kamomill te (Anthemis nobile), ekologisk kokosnötstvål (saponified Coco Nucifera/Sodium Cocoate), ekologiskt kokosextrakt (cocos nucifera extract), ekologisk solrosolja (Helianthus Annuus Seed Oil), ekologisk ofiltrerad äppelcidervinäger (Acetum). Inget annat!


Tillverkare: Natures Paradise, USA.

Är en av få ekologiska hudvårdsserier som är 100% fria från syntetiska och artificiella ingredienser. De tillverkar underbara produkter som är helt ekologiska - efter samma regelverk som ekologisk matproduktion med så få ingredienser som möjligt. Natures Paradise kommer alltid att hålla sig till sina "gröna rötter" och sätta barnens säkerhet främst genom att tillverka sina produkter på ett uthålligt sätt - deras fabriker är 100 % kemikaliefria. De använder inga eteriska oljor utan fruktextrakt för doft och ingen citronsyra utan riktigt pressad citronjuice. Alla deras produkter är veganvänliga och innehåller alltså inga ingredienser från djur och inte heller är de djurtestade.

Se fler varor

Natures Paradise Lotion för bebisar/barn/vuxna
Den renaste hudkräm för bebisar som vi hittat. Helt ekologisk och naturlig. Inga konserv...
179 kr
Natures Paradise Kokos Handtvål
Kokos handtvålen från Natures Paradise är en mycket mild vegetabilisk tvål gjo...
99 kr
Natures Paradise Vanilj Lotion
En krämig lotion för normal till torr hudtyp. Den är ekologisk och helt naturlig me...
239 kr