Ekologisk kallpressad Nyponfröolja från Akamuti
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ekologisk kallpressad Nyponfröolja från Akamuti i gruppen Ansiktsvård / Krämer/Oljor hos ClearLife.se (20543)
Ekologisk kallpressad Nyponfröolja från Akamuti

Ekologisk kallpressad Nyponfröolja från Akamuti

299 kr
Nyponrosfröolja är en mycket näringsrik olja som ger lyster till torr hud, motverkar fina rynkor och ger skadad hud näring och fukt. Rik på vitamin C och essentiella fettsyror. Denna olja hjälper mot brännskador, ärr, bristningar, rynkor, uttorkning och blemmor. Funkar fint till ansiktet då det är en lättare olja (ej för fet hy eller acne hy). Mycket bra olja till hårinpackning. 100 ml plastflaska. 100% kallpressad.

Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20543
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Kallpressad ekologisk Nyponfröolja

Nyponrosolja är en vacker röd olja som innehåller en extremt hög koncentration av essentiella fettsyror - främst omega 3 och 6 fetter - och oljan är hög i Gamma linolsyra (GLA). Nyponrosolja innehåller även rikligt med vitamin C och A.


Vi rekommenderar denna olja till skadad, ärrad, rynkad och mogen hy, som fuktgivare runt ögat innan läggdags och som inpackning av torr hårbotten och till klyva hårtoppar. Ej lämplig till mycket fet hy. Bäst för normal, torr, rynkig och "trött" hy.


  • Det är en torr olja som fort går in i huden så den går bra som ansiktsolja, "vänd" flaskan en gång mot fingertopparna och smörj in i ansiktet, lite räcker gott och väl.
  • Nyporosolja förbättrar struktur och återställer hudens naturliga fuktbalans, den används mot brännskador, ärr, bristningar, rynkor, uttorkning, pigmentfläckar och blemmor.
  • Nyponrosolja är även en mycket bra olja för torr hårbotten och skadat hår. Sägs kunna minska håravfall.
  • En fantastisk olja som hjälper huden att reparera vävnad. Rosa Mosqueta innehåller också trans-retinoinsyra som är en del av förklaringen till dess effektivitet vid behandling av skadad hud. Många använder sig av den efter operationer på ärr.
  • Man kan vid fördel värma oljan försktigt innan man gör en hårinpackning.

Innehåll/INCI: 100% kallpressad ekologisk röd Nyponrosolja (Rosa Canina). Oljan extraheras från Stenrosens fröer. Ursprungsland: Chile.

P.S. Olika sorters nyponrosenbuskar som brukar användas till nyponoljor: Äppelros (Rosa rubiginosa), Myskros (Rosa moschata), Stenros (Rosa canina). Synonymer för denna olja: Nyponfröolja, nyponolja, nyponrosolja, vildroskärnolja, vildrosolja.


AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen.


Varje produkt är handgjord.


 


.

Se fler varor

Ekologisk kallpressad Arganolja från Akamuti
Arganolja är en helande, återfuktande olja som skyddar naturligt och gör huden smi...
229 kr
Underkrämen Nappy Balm från Akamuti 100ml
En underbart helande kräm för irriterad, ömtålig hud. Består av naturliga...
209 kr
Eterisk Rosmarinsolja från Akamuti
Fin ekologisk, eterisk rosmarinsolja. Rosmarin är mycket stimulerande och uppfriskande. Verka...
99 kr
Eterisk Lavendelolja från Akamuti
Fin ekologisk, eterisk Lavendelolja. En mycket helande olja som gör gott, stödjer avslap...
109 kr