Flytande Olivbladsextrakt
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Flytande Olivbladsextrakt i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10822)
Flytande Olivbladsextrakt

Flytande Olivbladsextrakt

295 kr
Detta olivbladsextrakt är utvunnet från färskplockade, utvalda olivblad som har växt utan pesticider, och skördas innan soluppgång för att skydda dem. Det har ett brett användningsområde och är bra att ha hemma i medicinskåpet. 500 ml flytande vätska, vid rekommenderad dosering på 15 ml räcker den i ca 33 dagar.

Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10822
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Flytande Olivbladsextrakt 


Olivblad är extremt nyttigt och har använts sedan antiken. Man kokade då te på olivbladen. Ämnet oleuropin, som även finns i bladen, skyddar olivträdet mot mikroorganismer, bakterier, parasiter och till och med virus.

Förutom oleuropin ger olivbladen 11 andra viktiga polyfenoler som inte återfinns i olivolja.


Detta standardiserade olivbladsextrakt är utvunnet från färskplockade, utvalda olivblad som har växt utan pesticider, och skördas innan soluppgång för att skydda dem, samt extraheras inom några timmar i världens största specialiserade olivbladslund i Australien vilket garantarar full spårbarhet och renhet.


Extraheringen sker mycket skonsamt med vegetabiliskt glycerin istället för kemikalier, alkohol eller hett vatten, vilket bl.a. undviker problem med mögel. Då glycerin är naturligt konserverande behövs inga andra konserveringsmedel. Glycerin har dessutom en naturlig sötma som dämpar olivbladens naturliga bitterhet.


Dosering vuxna:
15 ml per dag med mat. Dosering barn från 3 år: 7,5 ml per dag med mat. Om du är gravid eller ammar konsultera läkare först.

Näringsinnehåll per dos: Olivbladsextrakt 15 ml - varav Oleuropein 66 mg.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Ingredienser:
Vegetabiliskt glycerin och olivbladsextrakt (Olea europaea).


Innehåll:
500 ml.

Förvaring: Förvaras i rumstemperatur under 30 grader oåtkomligt för barn.


Tillverkare:
Comvita, Australien.

Se fler varor