Opti3 Algolja med massor av naturlig Omega 3 - ClearLife
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Opti3 Complete Omega 3 i gruppen Hårvård / Kosttillskott för hår, hud & naglar hos ClearLife.se (10406)
Opti3 Complete Omega 3

Opti3 Complete Omega 3

199 kr
Opti3 är en 100% naturlig, växtbaserad och koncentrerad källa till de långkedjade omega-3 fettsyrorna EPA och DHA, designad för att ge dig fördelarna med naturlig Omega-3 direkt från alger. Denna produkt passar alla kön, åldrar, vegetarianer, veganer och gravida samt ammande då den är garanterat fri från miljögifter. 60 kapslar som räcker i 30-60 dagar.

SparaSparaSparaSparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10406
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Opti3 Complete Omega 3 - Algolja - Marin växtbaserad olja


Opti3 ger dig alla fördelar med rena, långkedjade fettsyror från havet, utan att du behöver oroa dig för tungmetaller, plaster eller etiska frågor som hänger samman med fiskbaserade oljor. Opti3 är vegan och garanterat fri från miljögifter då den odlas i kärl av rostfritt stål under kontrollerade förhållanden i en hexan-fri process som garanterar högsta renhet av slutprodukten.

Opti3 ger dig:


  • Omega 3 syrorna EPA, DHA och DPA.
  • Ett dagligt intag av 250 mg DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga.
  • Ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion.
  • 200 IE vegan D-vitamin per dagsdos / 2 kapslar.
  • 100% växtbaserade, mjuka kapslar.
  • Vegetarisk & Vegan godkänd.

 

Till skillnad från t.ex. linfröolja och hampaolja innehåller Opti3 kliniskt testade nivåer av EPA och DHA. Detta är viktigt eftersom många har svårt att omvandla andra växtbaserade Omega-3 fetter till den form som är direkt användbar i kroppen.


Opti3 är säker för barn, gravida och ammande kvinnor och innehåller garanterat inga tungmetaller eller plastrester från havet.

Alla ingredienser i Opti3 är växtbaserade och vegan, inklusive kapseln som är garanterat fri från gelatin. Opti3 är av farmaceutisk kvalité och är 100% ren.

Dosering vuxna: 1-2 kapslar per dag som intages med mat. Det går även bra att göra hål på en kapsel och klämma ut innehållet i smoothies eller dressing till t.ex. barn eller andra som har svårt att svälja kapslar. Omega 3 har en mild blodförtunnade effekt så om du äter blodförtunnande medicin bör du kontrollera med din läkare.


Dosering barn under 12 år: 1 kapsel per dag. Det går att tugga på kapseln och sedan spotta ut den om man ej vill svälja den.

Dosering gravida eller ammande: 1 kapsel per dag. Det går att tugga på kapseln och sedan spotta ut den om man ej vill svälja den.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Näringsinnehåll per 2 kapslar:
DHA: 500 mg
EPA: 300 mg
DPA:  35 mg
Totalt Omega 3: 835 mg
Vegan Vitamin D3 (kolekalciferol) 5 ug (200IE) EU RDI 100%

Ingredienser
: Opti3 komplex; mikroalgolja rik på naturlig omega 3 (triglycerid-form), solrosolja och antioxidanter: (rosmarinextrakt, tokoferoler (E-vitamin) och ascorbyl palmitat), kolecalciferol/vegan vitamin D3. Vegetabilisk kapsel av: modifierad potatisstärkelse, vegetabilisk glycerol, carrageen sjögräs och sodium carbonate.


Innehåll:
60 växtbaserade kapslar med mikroalgolja som räcker i 30-60 dagar.

VANLIGA KUNDFRÅGOR OM OPTI3:

Hur vet man att Opti3 är fri från miljögifter?

Opti3 innehåller algolja som odlas i kärl av rostfritt stål under kontrollerade förhållanden, därför har Vegetology möjlighet att kontrollera exakt vad som händer i kompositionen och oljan är inte i riskzonen för miljögifter som är fallet med tex. fiskolja. För att sälja dessa produkter inom EU, måste Vegetology uppfylla förorenings kriterier som specificerats av Europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet (EFSA). Varje parti måste testats och visat den uppfyller detta kriterium.

Innehåller Opti3 jod?

Opti3 innehåller inte någon näringsmässigt betydande mängd jod eftersom det inte tas från havet som fiskolja , utan det odlas i kärl av rostfritt stål så att sammansättningen styrs mycket noggrant. Man kan bara beskriva det som "spår” av jod.

Hur extraheras oljan från algerna?

Opti3 odlas under kontrollerade förhållanden i rostfria ståltankar. När algcellerna är mogna brister de genom en enzymatisk process för att frigöra oljan och denna olja separeras sedan från vattnet och cellbiomassan. Vegetolgy använder inte lösningsmedel eller kemikalier i processen utan det är fysisk separation. De tillför antioxidanter för att skydda oljan, men dessa är också naturliga.


Tillverkare:
Vegetology, ESB Developments Ltd, England.SparaSparaSparaSparaSparaSpara

Se fler varor

VitaShine D3 tabletter
VitaShine är en vitamin D3 som är registrerad och godkänd av Vegan Society. Vitashi...
99 kr