PATCH Ekologiskt Plåster Aktivt Kol
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

PATCH Ekologiskt Plåster Aktivt Kol i gruppen Kroppsvård / PATCH Bambu Plåster hos ClearLife.se (30044)
PATCH Ekologiskt Plåster Aktivt Kol
PATCH Ekologiskt Plåster Aktivt Kol
PATCH Ekologiskt Plåster Aktivt Kol
PATCH Ekologiskt Plåster Aktivt Kol

PATCH Ekologiskt Plåster Aktivt Kol

79 kr
PATCH ekologiska plåster är tillverkade för alla, så de passar även för dem med känsligare hud. Tillverkad med ett mjukt, hypoallergent häftämne, certifierad ekologisk bambufiber och ekologisk bambugasväv. De är hållbara, miljövänliga och 100% allergenfria. Denna har tillsatt aktivt kol för att skynda på den naturliga läkeprocessen och dra ut orenheter från huden. Perfekt mot bett, stickor, skrubbsår och skrapsår. 25 stycken svarta plåster i tub av återanvänd kartong.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
30044
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

PATCH eko plåster med aktivt kol


PATCH ekologiska plåster är tillverkade av ett mjukt, hypoallergent häftämne (PSA pressure sensitive adhesive), certifierad ekologisk bambufiber och ekologisk bambugasväv.

Den absorberande sårdynan med aktivt kol är gjord av aktiverad bambukol för att skynda på den naturliga läkprocessen, dra ut orenheter från huden, dra ut stickor, reducera rodnad och läka mindre skavsår. Perfekt mot bett, stickor, skrubbsår och skrapsår. Även lämplig för känslig hud.

Varför patch eko plåster?

  • 100% allergenfria - passar även de känsliga och de som fått reaktioner på vanliga plåster.
  • Alla är veganvänliga.
  • Inga tillsatta kemikalier.
  • Fria från tiomersal och latex.
  • Stödjer snabbare läkning.
  • Bambu växer flera gånger fortare än träd, behöver mycket mindre vatten, producerar upp till 35% mer syre och behöver inte bekämpningsmedel.
  • De är biologiskt nedbrytbara.

PATCH plåster är miljövänliga. Tuben är tillverkad av återanvänd kartong. Det yttre höljet av plåstret är försett med biologiskt nedbrytbar plast. Baksidepapperet är nedbrytbart papper. Plåstret ät tillverkat av 100%-igt certifierad bambufiber och PSA-lim som är nedbrytbart och komposterbart. Färgämnena på alla förpackningar är naturliga.

Användning:
rengör och torka såret och fäst plåstret på önskat ställe. Byt plåster regelbundet för att få en snabbare läkning. Engångsartikel. Produkten är endast steril om skyddsplasten ej tas bort eller inte skadas.


Innehåll plåster:
Ekologiskt bambufiber, aktivt kol, naturligt och hypoallergent häftämne (pressure sensitive adhesive).

Innehåll ask:
25 stycken svarta plåster i tub.

Tillverkare: Nutricare, Australien.

Se fler varor