PATCH Ekologiskt Plåster Kokosolja
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

PATCH Ekologiskt Plåster Kokosolja i gruppen Kroppsvård / PATCH Bambu Plåster hos ClearLife.se (30046)
PATCH Ekologiskt Plåster Kokosolja
PATCH Ekologiskt Plåster Kokosolja
PATCH Ekologiskt Plåster Kokosolja
PATCH Ekologiskt Plåster Kokosolja

PATCH Ekologiskt Plåster Kokosolja

69 kr
PATCH ekologiska plåster är tillverkade för alla, så de passar även för dem med känsligare hud. Tillverkad med ett mjukt, hypoallergent häftämne, certifierad ekologisk bambufiber och ekologisk bambugasväv. De är hållbara, miljövänliga och 100% allergenfria. Denna har tillsatt kokosolja för att skynda på den naturliga läkeprocessen och varsamt läka mindre skrubbsår och skrapsår. 25 stycken plåster med små pandor på i tub av återanvänd kartong.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
30046
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

PATCH eko plåster med kokosolja


PATCH ekologiska plåster är tillverkade av ett mjukt, hypoallergent häftämne (PSA pressure sensitive adhesive), certifierad ekologisk bambufiber och ekologisk bambugasväv. Just dessa med små pandor på är främst tänkta till barn eller alla vuxna som vill ha pandor...

Den absorberande sårdynan med kokosolja för att skynda på den naturliga läkeprocessen och varsamt läka mindre skrubbsår och skrapsår. Även lämplig för känslig hud.

Varför patch eko plåster?

  • 100% allergenfria - passar även de känsliga och de som fått reaktioner på vanliga plåster.
  • Alla är veganvänliga.
  • Inga tillsatta kemikalier.
  • Fria från tiomersal och latex.
  • Stödjer snabbare läkning.
  • Bambu växer flera gånger fortare än träd, behöver mycket mindre vatten, producerar upp till 35% mer syre och behöver inte bekämpningsmedel.
  • De är biologiskt nedbrytbara.

PATCH plåster är miljövänliga. Tuben är tillverkad av återanvänd kartong. Det yttre höljet av plåstret är försett med biologiskt nedbrytbar plast. Baksidepapperet är nedbrytbart papper. Plåstret ät tillverkat av 100%-igt certifierad bambufiber och PSA-lim som är nedbrytbart och komposterbart. Färgämnena på alla förpackningar är naturliga.

Användning:
rengör och torka såret och fäst plåstret på önskat ställe. Byt plåster regelbundet för att få en snabbare läkning. Engångsartikel. Produkten är endast steril om skyddsplasten ej tas bort eller inte skadas.


Innehåll plåster:
Ekologiskt bambufiber, kokosolja, naturligt och hypoallergent häftämne (pressure sensitive adhesive).

Innehåll ask:
25 stycken plåster i tub.

Tillverkare: Nutricare, Australien.

Se fler varor