Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Primal Defense Ultra 90 kapslar i gruppen Naturliga Kosttillskott / Immunförsvar hos ClearLife.se (10701)
Primal Defense Ultra 90 kapslar
Primal Defense Ultra 90 kapslar

Primal Defense Ultra 90 kapslar

429 kr
Den ultimata probiotikan med 13 olika stammar av snälla magbakterier och homeostatiska jordbaserade organismer förpackade i Ultra Zorb kapslar som förstärker effekten ytterligare. En mycket effektiv och stark Probiotica som är fantastiskt bra för magen och ditt immunförsvar. 90 vegetariska kapslar som räcker i 1 månad vid rekommenderad dos. Går att öppna kapslarna och dricka med vätska.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10701
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Den Ultimata Probiotikan - Primal Defense Ultra


Din matsmältning innehåller över 10 triljarder bakterier som har god eller ond verkan. En god bakterieflora ger bättre matsmältning, stödjer immunförsvaret och ett förhöjt välbefinnande.


Vad kan Probiotica göra för dig?


  • Stödja matsmältningen och öka upptag av näringsämnen från kosten.
  • Främja en frisk gastrointestinal miljö.
  • Ge lindring vid magbesvär och uppsvälldhet samt dålig matsmältning och relaterat illamående.
  • Främja en normal avföring, minska gasbildning och bidra till allmänt välmående.
  • Stödja immunförsvaret.
  • Producera och frigöra viktiga enzymer och ämnen.
  • Hjälpa till med stresshantering då magen påverkas extremt mycket av stress.


Primal Defense är ett probiotika preparat med homeostatiska jordbaserade organismer (HSO)
- som naturligt fanns i jorden före massproduktionens tid -  och kan vara essentiella för optimal tarmflora. Detta gör denna probiotika unik i sitt slag. De stödjer den normala gastrointestinala balansen mellan bra och potentiellt skadliga bakterier för att upprätthålla en balanserad och hälsosam inre miljö.

En kapsel Primal Defense Ultra innehåller 5 miljarder hälsosamma bakterier från 13 olika bakteriestammar.

Till skillnad från många andra probiotika, kan de viktigaste probiotikan i Primal Defense frodas i de tuffaste matsmältnings miljöer och blir inte avskräckta av magsyra och gallsyror.

Skillnaden på denna ULTRA jämfört med Primal Defense i tablettform är att Ultra innehåller en stam extra och pulvret är förpackat i Ultra Zorb kapslar i mörk glasburk. Dessa kapslar sägs förstärka effekten ytterligare.


Dosering: Man kan börja med 1 kapsel och sedan gå upp till 3 kapslar om dagen mellan måltider. Tas med ett stort glas vatten; fungerar optimalt på tom mage. Vid speciella behov kan man ta upp till 9 kapslar per dag. Detta bör byggas upp långsamt, börja med 1 kapsel om dagen till 2 kapslar till 3 kapslar för att sedan bygga upp till 9 kapslar om dagen = 3 stycken / 3 ggr om dagen vid måltider. Rådfråga då din läkare.


Vid resor utomlands: 1-2 kapslar per dag med start 2 veckor före resan, avsluta 1 vecka efter hemkomst. Det gör att du har en bra tarmflora när du konfronteras med främmande bakterier, vilket är den bästa garantin mot turistdiarré. De flesta sjukdomar som man får utomlands beror på dåliga bakterier i vatten och mat. Ett råd är att bara dricka vatten på flaska.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Ingredienser per kapsel:

HSO Probiotisk blandning (5 miljader) 410 mg; Saccharomyces boulardii, korngräs*, vetegräs*, Lactobacillus plantarum, Bacillus subtilis, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium longum, Lactobacillus brevis, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei. *för att skapa fermenterings processen.

Ionic Plant Based Minerals** 290 mg. **joniska plantbaserade mineraler.
Järn från Ionic Plant Based Minerals 1,8 mg.


Övriga ingredienser:
vegetabilisk kapsel tillverkad av cellulosa, magnesium stearate (vegetabilisk källa) och ris maltodextrin.

Varför är Primal Defense ej en vegan produkt?

Primal Defense odlas i ett odlingsmedium som innehåller mjölk. För att producera betydande mängder av probiotika används mejeriprodukter för att tillgodose de komplexa aminosyrorna som krävs för växande mikroorganismer. Eftersom syftet är att mata de växande organismerna, förbrukas den stora majoriteten under jäsningen. Slutprodukten innehåller ej kasein eller laktos men kan ej kallas vegan utan vegetarisk.


T
illverkare: Garden of Life, USA.

Se fler varor

Vitamin Code RAW Kalcium 120 kapslar
Vitamin Code RAW Calcium är ett komplett alg-baserat kalciumtillskott tillverkat av råa ...
399 kr
Vitamin Code Man Multivitamin 120 kaplsar
Unik multivitamin med råa näringsämnen anpassad för män. Vitamin Code fr&...
349 kr
Mykind Organics Vegan D3
MyKind Organics D3 innehåller en unik och 100% vegetabilisk form av D3 från lav och...
179 kr
RAW Kallpressad Ekologisk Kokosolja
Raw, ekologisk kokosolja med underbar doft och smak. Högsta kvalitet. 100% Ekologisk. Ej blek...
319 kr