Probioform
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Probioform i gruppen Naturliga Kosttillskott / Matsmältning/Mage & Tarm / Veganska Mjölksyrabakterier hos ClearLife.se (11035)
Probioform

Probioform

379 kr
Probioform är ett kraftfullt och avancerat kosttillskott av fermenterad mjölksyrejäst från 100% vegetabiliska källor. Den är naturlig och passerar magsyran oskadd. Probiform fungerar också bra att göra egen yoghurt eller syrade grönsaker med. Den smakar lite åt vinägerhållet eller som fermenterade grönsaker samt är mörkbrun i färgen.  Bag in box på 2 liter - räcker 1-2 månader beroende på dosering.

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
11035
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Probioform


Vad är Probioform?


Probioform är ett flytande bredspekturms kosttillskott med mjölksyrebakterier, vild jäst*, samt Fotoaphotpfa bakterier. Probioform utvecklades av Dr Hiega i Japan och är ett resultat av hans 30-åriga forskning i ämnet. Slutsatsen av forskningen visar att det finns bakterier i naturen och i matsmältningssystemet som arbetar med att skapa balans och har en viktig funktion för magen. Probioform kommer från 100% vegetabiliska källor, är naturlig och passerar magsyran oskadd.

*Vildjäst finns överallt runt omkring oss; ex. på fruktskal och gröna blad. Dess funktion är att tillsammans med mjölksyra skapa tex. B vitaminer, K vitaminer och enzymer. Det finns lite utav dessa vilda jäststammar i Probioform för att den skall fungera som komplett produkt. 


     Hur används den?

     Probioform kan rekommenderas till de flesta barn och vuxna helst i samband med måltid utsdädd i ett glas med vatten. Probioform fungerar också bra att göra egen yoghurt eller syrade grönsaker med. Kan även ges till husdjur och plantor. 


     Dosering vuxna:
     1 tsk till 3 msk 1-3 gånger per dag, gärna i samband med måltid. Den bör spädas med vatten. En del passar det att börja med en tesked och en del med en matsked.

     Dosering barn (upp till 12 år): Barn bör börja med lägre dos; 1 halv tesked utblandad i mat eller dryck 1 till 2 gånger dagligen. 

     Som dricksvattenförbättrare: ca 1 matsked per liter vatten, låt stå i 25-30 timmar.

     Läs detta: Börja försiktigt, kan verka laxerande i inledningskedet. Spädes helst i ett stort glas ljummet vatten. Biverkningar eller reaktioner: när man använder mjölksyrabakterier kan det till en början skapa gaser och orolig mage eller verka laxerande. Man kan då minska dosen och inta det med måltid.

     Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Personer som använder receptbelagda mediciner bör rådfråga läkare innan användning.

     Innehåll: Vatten, Rörsockermelass, L Plantarum, L Casei, L Bulugaricus, L Fermentum, Enzymer, Saccharmomyces Cerevisiae. Innehåller minst 10 000 CFU/ml vid tappning. Bag in box på 2 liter med vätska. Smakar lite åt vinägerhållet och är mörkbrun i färgen. Probioform är ej upphettad. Probioform har aldrig varit frystorkad eller behandlad. 


     Förvaring: Probioform kan förvaras i rumstemperatur upp till 1 år. Förvaring i skafferi förlänger hållbarheten. Datum står på kartongen, det datumet gäller oavsett och kartongen är öppnad eller ej. Probioform skall förvaras mörkt, frostfritt och under 38 grader. Förvaras oåtkomlig för barn.

     Märk: Probioform skall alltid förvaras mörkt och så lufttätt som möjligt, dvs den gör sig utmärkt i lådan den kommer i. Det är bla. det som bidrar till den långa hållbarheten. Om man vill föra över det i en mindre behållare för tex. en resa rekommendera vi att man tappar det på en mörk flaska.


     Leverantör:
     Probioform, Sverige. Bakom produkten ligger många års forskning av Dr Higa från Japan. Produkten tillverkas i Holland utav ett EMRO godkänt labb. 


      

     SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

     Se fler varor