RAW Camu Camu Extrakt 100 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW Camu Camu Extrakt 100 gram i gruppen Naturliga Kosttillskott / Kvinnohälsa & Urinvägar hos ClearLife.se (10102)
RAW Camu Camu Extrakt 100 gram
RAW Camu Camu Extrakt 100 gram
RAW Camu Camu Extrakt 100 gram

RAW Camu Camu Extrakt 100 gram

145 kr
Camu Camu är ett litet bär som innehåller ca. 30-60 gånger mer C-vitamin än apelsin, samt rikligt med antioxidanter, aminosyror, vitaminer och mineraler och andra fytokemikalier. Använd i en smoothie, i yoghurt eller gör en liten shot för en härlig och naturlig energikick. Camu är en riktig C vitamin-bomb med syrlig smak. 100 grams påse extrakt i pulverform.

SparaSpara

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
10102
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Vildplockat Camu Camu Extrakt Pulver


Camu camu är ett litet rött bär som växer i Amazonas regnskogar. Lokalbefolkningen har gett detta bär smeknamnet "naturens eget vitamin piller". Camu Camu är ett riktigt litet mirakelbär då det innehåller mer vitamin C än någon annan känd växt på jorden. Camu är i sin naturliga form lättupptaglig.

 

För att ytterligare öka på dess superfood status, så innehåller camu många andra potenta och kraftfulla näringselement som t.ex en bred skala av antioxidanter, fytokemikalier, aminosyror och många andra vitaminer och mineraler som betakaroten och kalium. Camu camu innehåller stora mängder av antioxidanterna antocyaniner och bioflavonoider.


Ursprungsbefolkningarna i Amazonas använder traditionellt camu camu bär, de torkas för att sedan användas förebyggande och medicinalt under hela året. Det tar 4-5 år för camu camu busken att bära frukt. Den växande populariteten för denna vilda regnskogsfrukt bidrar till en hållbar utveckling i Amazonas flodområden. Genom att stödja försäljningen av dessa vildväxande frukter hjälper vi skogsinvånare att bibehålla sin traditionella livsstil och skydda deras skogar

Användning: Perfekt som ett lyft för dina smoothies. Camu camu smakar någonting mellan ett surt bär och en syrlig citrusfrukt. Gör en enkel och uppfriskande camu drink med 8 dl vatten, 1 tsk camupulver och 1 msk kokospalmsocker, honung eller stevia efter smak. För en extra kick blanda i lite propolis. Man kan börja med 1/2 tesked och öka upp till 1-2 tsk per dag. Går även med fördel att blanda med andra superfoods som kakao, mesquite, lucuma...


Tips:
Kombinera gärna med Omega 3 för optimalt stöd.


Innehåll:
100% Frystorkat Camu Camu (Myrciaria dubia). 100 gram pulver. Paketeras i samma lokal som nötter. Alive Foods camu camu skördas vilt från Amazonas och plockas medans bären mognar for att skydda deras rika vitamin C innehåll. De vildväxta buskarna skyddar automatiskt skogen runtomkring eftersom markens värde går upp och ej skövlas. Man gör sen juice på frukten som sedan torkas och mals till ett fint och näringsrikt pulver. Denna produkt innehåller bara en sak – camu camu extrakt pulver.Förvaring: På torr, sval plats.


Tillverkare:
Alive Foods, Sverige.


Ursprungsland: BrasilienSparaSpara

Se fler varor

RAW Kallpressad Ekologisk Kokosolja AliveFoods
Raw, ekologisk och kallpressad Extra Virgin kokosolja med underbar kokossmak. Ej blekt, härda...
99 kr
RAW Ekologiskt Moringa pulver 150 gram
Moringa är känd som en riktig superfood. Det är en utmärkt källa till veg...
135 kr
Flytande Stevia utan smak
Flytande välsmakande steviaextrakt. Stevia är en växt som är betydligt sö...
79 kr
Ekologiskt & Stenmalet Kokossmör
Underbart stenmalet och ekologiskt kokossmör tillverkat för hand i Vänersborg. Tid ...
95 kr