RAW Celtiskt Havssalt med sjögräs
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW Celtiskt Havssalt med sjögräs i gruppen Raw Food & Superfood / Naturligt Salt hos ClearLife.se (10618)
RAW Celtiskt Havssalt med sjögräs

RAW Celtiskt Havssalt med sjögräs

149 kr
Ekologiskt, obehandlat, oraffinerat, soltorkat, handskördat småkornigt havssalt i en perfekt mix med fyra olika ekologiska och vildskördade havsväxter (Dulse, Kelp, Wakame, Kombu) samt röd shiso, vitlök, lök och citron. Saltet innehåller mycket mineraler och spårämnen och sjögräset bidrar med jod. 77 gram i glasburk.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10618
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Celtic Gourmet Seaweed Seasoning


Celtic Gourmet jodsalt är ett naturligt jodrikt sjögrässalt. Saltets bas består av finmalet keltiskt salt med fyra olika ekologiska och vildskördade havsväxter/alger; Dulse, Kelp, Wakame och Kombu samt röd shiso, vitlök, lök och citron.

  • Celtic Sea Salt är ett obearbetat salt som skördas för hand. Det torkas i solen och vinden vilket gör att det bibehåller havets fukt samt alla viktiga mineraler och spårämnen som finns naturligt i salt.

  • Saltet är utan tillsatser, innehåller inga klumpförebyggande ämnen.
  • Innehåller mycket mineraler och spårämnen.
  • Sjögräset bidrar med jod.

Användning: Celtic Gourmet jodsalt har en mycket fyllig smak av Umami. Prova att använda den i matlagning, tex. i soppor och grytor.

Innehåll: Finmalet keltiskt salt med fyra olika ekologiska och vildskördade havsväxter/alger; Dulse, Kelp, Wakame och Kombu, röd shiso, vitlök, lök och citron.

Näringsinnehåll per portion:
(1/4 tesked / 0,85 gram)
Natrium 170 mg
Jod 375 µg.

Tillverkare: Selina Naturally. Saltet kommer från Frankrike.


Nature et Progres Certifiering - Frankrike:
Frankrikes certifiering tilldelas skördat salt enligt ekologiska metoder och standarder. Nature et Progrès är den högsta nivån på tillåten certifiering. Producenten identifieras och kontrolleras regelbundet av oberoende certifieringsorgan. Saltet är oraffinerad och helt naturligt, det skördas i en skyddad, icke-förorenad miljö. Saltet bäddar måste finnas minst 500 m från huvudvägarna och är fria från bekämpningsmedel, kemiska rester eller luftföroreningar. Respekt för produktens kvalitet från skörd till slutlig förpackning är av yttersta vikt. Saltets "skördare" använder endast obehandlat trä eller polyeten som verktyg. Det är obligatoriskt att det finns skydd mellan marken och saltet och saltet måste skördas med icke-förorenad utrustning.

Se fler varor

RAW Celtiskt Havssalt i kvarn
Keltiskt salt (light grey celtic seasalt) är ett storkornigt, obehandlat, oraffinerat havssal...
119 kr
RAW Celtic Makai Pure Djuphavssalt
Makai Deep Sea Salt är bland det renaste havssaltet i världen. Saltet tas från 600...
159 kr
RAW Celtiskt Havssalt
Keltiskt salt (light grey celtic seasalt) är ett storkornigt, obehandlat, oraffinerat havssal...
95 kr