Ekologisk Schisandra
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW Schisandra 10:1 Extrakt 100 gram i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10265)
RAW Schisandra 10:1 Extrakt 100 gram

RAW Schisandra 10:1 Extrakt 100 gram

139 kr
Schisandra - kallas ofta för "kvintessensen av kinesiska örter". Schizandra är en kinesisk medicinalväxt som har använts sedan början av den kinesiska civilisationen och är fortfarande en elitört i det kinesiska örtsystemet. Denna schisandra odlas ekologiskt enligt Di Dao principen i Kina. Det är en kraftfull antioxidant. 100 gram extrakt i pulverform i påse.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10265
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Schisandra extrakt i pulverform


Schizandra bär, från växten Schisandra chinensis kallas ofta för "kvintessensen av kinesiska örter". Schizandra är en kinesisk medicinalväxt som har använts sedan början av den kinesiska civilisationen och är fortfarande en elitört i det kinesiska örtsystemet. Schisandra är en antioxidant och adaptogen* med högt näringsinnehåll.

*Adaptogener är örter/växter som verkar för att öka kroppens förmåga att anpassa sig till olika former av fysisk, psykisk, kemisk eller biologisk stress och föränderliga situationer.

Användning: 1-3 tsk dagligen, blandas med vatten som en "shot" eller i smoothies, juice eller i raw food kakor och efterätter.

Kontraindikationer: Används ej om du vet att du är överkänslig mot rysk rot eller har högt blodtryck. Ej för gravida och ammande.

Innehåll: 100% Schisandraextrakt i pulverform (Schisandra chinensis).Alive Foods Schisandra är ett extrakt i pulverform som odlas ekologiskt. Denna ört är framtagen enligt ”Di Dao” principen. En di dao ört är en premium ört för att den produceras på specifika geografiska områden med en särskild uppmärksamhet på odlings- och bearbetningstekniker sedan Tangdynastin (618-907). Veganvänlig. Packas i samma lokal som nötter.


Leverantör:
Alive Foods, Sverige.


Ursprungsland: Kina.Se fler varor

RAW Skalade Hampafrön 400 gram
Hampafrö är ett litet men mycket närings- och smakrikt frö. Innehåller al...
149 kr
Chaga 10:1 Extrakt 100 gram
Detta chagapulver extraheras från chaga (sprängticka) som växer vilt i nordös...
239 kr
RAW Kallpressad Ekologisk Kokosolja AliveFoods
Raw, ekologisk och kallpressad Extra Virgin kokosolja med underbar kokossmak. Ej blekt, härda...
99 kr
RAW Hampaprotein 250 gram
Med mera än 3.5 gram protein per matsked är hampapulver en av de bästa källorn...
129 kr