Ekologisk Schisandra
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW Schisandra 10:1 Extrakt 100 gram i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10265)
RAW Schisandra 10:1 Extrakt 100 gram

RAW Schisandra 10:1 Extrakt 100 gram

139 kr
Schisandra - kallas ofta för "kvintessensen av kinesiska örter". Schizandra är en kinesisk medicinalväxt som har använts sedan början av den kinesiska civilisationen och är fortfarande en elitört i det kinesiska örtsystemet. Denna schisandra odlas ekologiskt enligt Di Dao principen i Kina. Det är en kraftfull antioxidant. 100 gram extrakt i pulverform i påse.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10265
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Schisandra extrakt i pulverform


Schizandra bär, från växten Schisandra chinensis kallas ofta för "kvintessensen av kinesiska örter". Schizandra är en kinesisk medicinalväxt som har använts sedan början av den kinesiska civilisationen och är fortfarande en elitört i det kinesiska örtsystemet. Schisandra är en antioxidant och adaptogen* med högt näringsinnehåll.

*Adaptogener är örter/växter som verkar för att öka kroppens förmåga att anpassa sig till olika former av fysisk, psykisk, kemisk eller biologisk stress och föränderliga situationer.

Användning: 1-3 tsk dagligen, blandas med vatten som en "shot" eller i smoothies, juice eller i raw food kakor och efterätter.

Kontraindikationer: Används ej om du vet att du är överkänslig mot rysk rot eller har högt blodtryck. Ej för gravida och ammande.

Innehåll: 100% Schisandraextrakt i pulverform (Schisandra chinensis).Alive Foods Schisandra är ett extrakt i pulverform som odlas ekologiskt. Denna ört är framtagen enligt ”Di Dao” principen. En di dao ört är en premium ört för att den produceras på specifika geografiska områden med en särskild uppmärksamhet på odlings- och bearbetningstekniker sedan Tangdynastin (618-907). Veganvänlig. Packas i samma lokal som nötter.


Leverantör:
Alive Foods, Sverige.


Ursprungsland: Kina.Se fler varor

RAW Macapulver 200 gram
Maca är en mycket näringsrik och mineralrik rot från Peru, som ser ut som en liten ...
69 kr
RAW Ekologisk Gurkmeja 150 gram
Ekologisk Gurkmeja i pulverform. För matlagning eller att ha direkt i smoothien. Örten g...
65 kr
RAW Ekologiskt Baobabpulver
Baobab är en sötsyrlig frukt från Baobabträdet i Afrika. Baobab är en myc...
149 kr
Ekologiskt & Stenmalet Kokossmör
Underbart stenmalet och ekologiskt kokossmör tillverkat för hand i Vänersborg. Tid ...
69 kr
95 kr