RAW Ekologiskt Moringa pulver 150 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW Ekologiskt Moringa pulver 150 gram i gruppen Kroppsvård / Eksem hos ClearLife.se (10224)
RAW Ekologiskt Moringa pulver 150 gram
RAW Ekologiskt Moringa pulver 150 gram

RAW Ekologiskt Moringa pulver 150 gram

135 kr
Moringa är känd som en riktig superfood. Det är en utmärkt källa till vegetabiliskt protein, vitaminer och mineraler som vitamin C, vitamin A, kalcium, magnesium och järn. Moringa växer mycket snabbt, vilket gör det till hållbar mat/näring. 150 grams påse.

Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10224
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologisk Moringa


Moringa är mest känd som en utmärkt källa till näring. Moringa har använts traditionellt av många kulturer runt om i världen, inklusive Indien, Senegal, Nicaragua, Filippinerna och Malaysia. Det är en viktig del i ayurvedisk medicin. Moringa kan användas internt och externt. Olika delar av växten - bark, blad, blommor och rötter - har olika användningsområden. Det är en litet, busk-liknande träd som har en av de högsta näringsvärdena av alla vegetabiliska livsmedel. Traditionellt är trädet känt som ”Mirakelträdet”.

Moringa innehåller protein, järn, kalcium och vitaminer, sammanlagt över 90 näringsämnen och ett 40-tal antioxidanter.
Moringa innehåller protein, järn, kalcium och vitaminer, sammanlagt över 90 näringsämnen och ett 40-tal antioxidanter. Moringa är mycket rik på protein och antioxidanter, bland annat vitamin C, vitamin A, selen, betakaroten samt quercetin. Bladen innehåller 18 av 20 aminosyror, inklusive alla de essentiella. Moringa innehåller mer kalcium än bananer, mer C vitamin är apelsiner, mer järn än spenat och mer A vitamin är morötter. Den växer mycket snabbt, vilket gör det till ett utmärkt miljömässigt val. En riktig superfood på alla sätt.
Moringa är mycket rik på protein och antioxidanter, bland annat vitamin C, vitamin A, selen, betakaroten samt quercetin. Bladen innehåller 18 av 20 aminosyror, inklusive alla de essentiella. Moringa innehåller mer kalcium än bananer, mer C vitamin är apelsiner, mer järn än spenat och mer A vitamin är morötter. Den växer mycket snabbt, vilket gör det till ett utmärkt miljömässigt val. En riktig superfood på alla sätt.


Dosering vuxna:
Ta 1 - 4 tsk per dag i en smoothie, i dressing, i sås eller brygg som te. Börja med en mindre dos och bygg upp till en konsumtion som känns bra för dig.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


En påse innehåller: 150 gram ren ekologisk moringa i pulverform (Moringa oleifera). Paketeras i samma lokal som nötter. Inget annat tillsatt. Detta ekologiska och råa Moringa bladspulver är av premiumkvalitet. En hel del Moringa pulver är av mindre bra kvalité och torkas i höga temperaturer som påverkar dess näringsinnehåll.


Förvaring: Ha öppnad påse på en sval, mörk och torr plats.


Näringsinnehåll per 100 gram pulver:
Energivärde: 1280 kJ - 307 kcal
Fett: 6,7 gram
varav mättat 1,7 gram
Kolhydrater: 24 gram
-varav sockerarter: 6,1 gram
Protein: 23,8 gram
Fibrer 27,8 gram
Salt <0,1 gram
Vitamin C 5,5 mg
Magnesium 330 mg
Järn 21 mg
Kalcium 1800 mg

Ursprungsland: Afrika.


Tillverkare:
AliveFoods, Sverige.
Spara

Se fler varor

RAW Ekologiska GojiBär 150 gram
Gojibäret är ett välsmakande rött litet bär som klassas som en av de n&au...
99 kr
RAW Kakaomassa 100% 250 gram
Kakomassa är helt enkelt råa kakaobönor som pressats samman till en massa. Det anv...
115 kr
RAW sötade Kakaonibs 150 gram
Chokladens ursprung: den råa, obearbetade kakaobönan. Du kan äta det direkt ur p&a...
79 kr
Raw, Ekologiskt & Stenmalet Mandelsmör
Underbart stenmalet och ekologiskt mandelsmör tillverkat för hand i Vänersborg. Til...
159 kr