Raw Isländsk Royal Kombu
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW Isländsk Atlantic Kombu Kelp i gruppen Raw Food & Superfood / Sjögräs hos ClearLife.se (11277)
RAW Isländsk Atlantic Kombu Kelp

RAW Isländsk Atlantic Kombu Kelp

99 kr
Denna raw Isländska kombu som är en kelp alg växer vilt och skördas helt för hand. Den torkas med förnyelsebar geotermisk energi och blir således ett livsmedel med hög näring och ett minimalt fotavtryck. Denna torkade kelpalg (Saccharina latissima) är väldigt lik den japanska kombun, och har därför också givits namnet ”Atlantisk Kombu”. Den är bland annat rik på järn och jod, men helt fri från fett och kolesterol. Den sväller när den tillagas, och absorberar upp till 5 gånger sin torrvikt. 50 gram alger. Utgått, köp gärna Algamar kombu istället, klicka här.

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
11277
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Royal Kombu Kelp

Denna raw Kombu växer vilt och skördas helt för hand. Den torkas med förnyelsebar geotermisk energi och blir således ett livsmedel med hög näring och ett minimalt fotavtryck.

Denna torkade kelpalg (Saccharina latissima) är väldigt lik den japanska kombun, och har därför också givits namnet ”Atlantisk Kombu”. Den är bland annat rik på järn och jod, men helt fri från fett och kolesterol. Den sväller när den tillagas, och absorberar upp till 5 gånger sin torrvikt.

Mineralerna i sjögräs förekommer i en kelaterad, kolloidal form som gör dem lätta för kroppen att använda sig av.

Användning: Du kan äta denna direkt ur påsen, med ett visst tuggmotstånd. Bäst gör den sig i soppor och grytor, eller som garnityr. Tvätta den noggrant och klipp sedan bitar och lägg till soppor och maträtter.

Ingredienser: Torkad kelpalg (Saccharina latissima). Märk: Kan innehålla små snäckor eller stenpartiklar därav är det viktigt att skölja den.

Ursprungsland: Island.

Näringsinnehåll per 100 gram:
Energivärde 837 kJ/200 kcal
Protein 20 g
Kolhydrater 40 g
varav sockerarter 0 g
Fett 0 g
Salt (som natrium) 3,6 g


Tillverkare:
Seaweed Iceland, Island.

Se fler varor