RAW Kakaonibs 200 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW Kakaonibs 200 gram i gruppen Raw Food & Superfood / Ekologisk RAW Kakao & Choklad hos ClearLife.se (10118)
RAW Kakaonibs 200 gram

RAW Kakaonibs 200 gram

85 kr
Chokladens ursprung: den råa, obearbetade kakaobönan. Återupptäck denna "gudarnas föda" som är både underbart god och nyttig! Sprängfylld med antioxidanter och mineraler. Du kan äta "nibsen" direkt ur påsen, strö över fruktsalladen eller göra en god mix med nötter och gojibär. Dessa är osötade, krossade kakaobönor. 200 grams påse.

SparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10118
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Råa ekologiska Kakaonibs


Kakaobönor är en av de mest komplexa och näringsrika växterna som finns. De är en bra källa till antioxidanter, vitaminer, mineraler, proteiner och nyttiga fetter. Kakaobönan innhåller bland annat magnesium, kalcium, järn, fosfor, kalium, krom och B-vitaminer. Aminosyran Tryptofan finns naturligt i kakao. Tryptofan är bla. essentiellt för produktionen av Seratonin. Kakao innehåller även ämnet Fenyeltylamin (PEA) som är en kemikalie som kroppen producerar vid förälskelse; detta är troligtvis anledningen till att choklad och förälskelse ofta kopplas ihop.


Alive Foods kakaobönor är Criollo bönor av högsta kvalité som krossas för att få s.k kakaonibs. De jäses delvis för att minimera bitterheten och är proccesserade under mycket låga temperaturer för att bibehålla maximal näring. Så fort bönorna har tagits ur kakaofrukten, sköljs de i renat vatten för att sedan skalas och stötas till mindre bitar sk."nibs".


Användning: Ät nibsen som de är, gör egna raw food bollar, skapa raw tryfflar, strö över en fruktsallad, gör en energimix med tex. pumpakärnor, nötter, incabär och gojibär eller tillsätt i en smoothie. Går även fint att strö direkt över en sallad.


Innehåll: 100% krossade ekologiska kakaobönor av Criollo variant från Peru (Theobroma Cacao L.). Kosher, vegan och raw. Packas i samma lokal som nötter.Leverantör:
Alive Foods, Sverige.

Ursprungsland: Peru.

SparaSpara

Se fler varor

Chaga 10:1 Extrakt 100 gram
Detta chagapulver extraheras från chaga (sprängticka) som växer vilt i nordös...
239 kr
Raw Ekologiska & Aktiverade Mandlar 200 g
Aktiverade, ekologiska mandlar av högsta kvalité från Spanien. Aktiverade nött...
99 kr
Ekologisk Yaconsirap
Yacon är en rot som växer i Anderna och är besläktad med solros. Sirapen som p...
159 kr
RAW Mullbär 150 gram
Mullbär är ett av våra absoluta favorit bär. Mullbär innehåller anti...
59 kr