RAW Kakaonibs 200 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW Kakaonibs 200 gram i gruppen Raw Food & Superfood / Ekologisk RAW Kakao & Choklad hos ClearLife.se (10118)
RAW Kakaonibs 200 gram

RAW Kakaonibs 200 gram

85 kr
Chokladens ursprung: den råa, obearbetade kakaobönan. Återupptäck denna "gudarnas föda" som är både underbart god och nyttig! Sprängfylld med antioxidanter och mineraler. Du kan äta "nibsen" direkt ur påsen, strö över fruktsalladen eller göra en god mix med nötter och gojibär. Dessa är osötade, krossade kakaobönor. 200 grams påse.

SparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10118
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Råa ekologiska Kakaonibs


Kakaobönor är en av de mest komplexa och näringsrika växterna som finns. De är en bra källa till antioxidanter, vitaminer, mineraler, proteiner och nyttiga fetter. Kakaobönan innhåller bland annat magnesium, kalcium, järn, fosfor, kalium, krom och B-vitaminer. Aminosyran Tryptofan finns naturligt i kakao. Tryptofan är bla. essentiellt för produktionen av Seratonin. Kakao innehåller även ämnet Fenyeltylamin (PEA) som är en kemikalie som kroppen producerar vid förälskelse; detta är troligtvis anledningen till att choklad och förälskelse ofta kopplas ihop.


Alive Foods kakaobönor är Criollo bönor av högsta kvalité som krossas för att få s.k kakaonibs. De jäses delvis för att minimera bitterheten och är proccesserade under mycket låga temperaturer för att bibehålla maximal näring. Så fort bönorna har tagits ur kakaofrukten, sköljs de i renat vatten för att sedan skalas och stötas till mindre bitar sk."nibs".


Användning: Ät nibsen som de är, gör egna raw food bollar, skapa raw tryfflar, strö över en fruktsallad, gör en energimix med tex. pumpakärnor, nötter, incabär och gojibär eller tillsätt i en smoothie. Går även fint att strö direkt över en sallad.


Innehåll: 100% krossade ekologiska kakaobönor av Criollo variant från Peru (Theobroma Cacao L.). Kosher, vegan och raw. Packas i samma lokal som nötter.Leverantör:
Alive Foods, Sverige.

Ursprungsland: Peru.

SparaSpara

Se fler varor

RAW Ekologiska GojiBär 150 gram
Gojibäret är ett välsmakande rött litet bär som klassas som en av de n&au...
99 kr
Slowroast Kakaopulver 300 gram
Kakaopulver av högsta kvalitet och smak som är rikt på antioxidanter och mineraler...
119 kr
Gelatiniserat Macapulver 200 gram
Maca är en mycket näringsrik och mineralrik rot från Peru, som ser ut som en liten ...
69 kr
RAW Ekologiska Cashewnötter 200 g
Dessa cashewnötter är aldrig uppvärmda för att bevara näringsämnen o...
129 kr