RAW Kakaonibs 400 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW Kakaonibs 400 gram i gruppen Raw Food & Superfood / Ekologisk RAW Kakao & Choklad hos ClearLife.se (10119)
RAW Kakaonibs 400 gram

RAW Kakaonibs 400 gram

159 kr
Chokladens ursprung: den råa, obearbetade kakaobönan. Återupptäck denna "gudarnas föda" som är både underbart god och nyttig! Sprängfylld med antioxidanter och mineraler. Du kan äta "nibsen" direkt ur påsen, strö över fruktsalladen eller göra en god mix med nötter och gojibär. Dessa är osötade, krossade kakaobönor. 400 grams påse.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10119
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Råa ekologiska Kakaonibs


Kakaobönor är en av de mest komplexa och näringsrika växterna som finns. De är en bra källa till antioxidanter, vitaminer, mineraler, proteiner och nyttiga fetter. Kakaobönan innhåller bland annat svavel som är bra för hud, hår och ögon - samt betydande mängder magnesium, kalcium, järn, fosfor, kalium, krom och B-vitaminer. Aminosyran Tryptofan finns naturligt i kakao. Tryptofan är bla. essentiellt för produktionen av Seratonin. Kakao innehåller även ämnet Fenyeltylamin (PEA) som är en kemikalie som kroppen producerar vid förälskelse; detta är troligtvis anledningen till att choklad och förälskelse ofta kopplas ihop.

Alive Foods kakaobönor är Criollo bönor av högsta kvalité som krossas för att få s.k kakaonibs. De jäses delvis för att minimera bitterheten och är proccesserade under mycket låga temperaturer för att bibehålla maximal näring. Så fort bönorna har tagits ur kakaofrukten, sköljs de i renat vatten för att sedan skalas och stötas till mindre bitar sk."nibs".


Användning: Ät nibsen som de är, gör egna raw food bollar, skapa raw tryfflar, strö över en fruktsallad, gör en energimix med tex. pumpakärnor, nötter, incabär och gojibär eller tillsätt i en smoothie. Går även fint att strö direkt över en sallad.


Innehåll: 100% krossade ekologiska kakaobönor av Criollo variant från Peru (Theobroma Cacao L.). Kosher, vegan och raw. Packas i samma lokal som nötter.Leverantör:
Alive Foods, Sverige.

Ursprungsland: Peru.Se fler varor

RAW Ekologiska Cashewnötter 200 g
Dessa cashewnötter är aldrig uppvärmda för att bevara näringsämnen o...
129 kr
Chaga 10:1 Extrakt 100 gram
Detta chagapulver extraheras från chaga (sprängticka) som växer vilt i nordöst...
239 kr
RAW Kallpressad Ekologisk Kokosolja AliveFoods
Raw, ekologisk och kallpressad Extra Virgin kokosolja med underbar kokossmak. Ej blekt, härda...
99 kr
RAW Kakaonibs 200 gram
Chokladens ursprung: den råa, obearbetade kakaobönan. Återupptäck denna "gudar...
85 kr