RAW Kakaonibs 400 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

RAW Kakaonibs 400 gram i gruppen Raw Food & Superfood / Ekologisk RAW Kakao & Choklad hos ClearLife.se (10119)
RAW Kakaonibs 400 gram

RAW Kakaonibs 400 gram

159 kr
Chokladens ursprung: den råa, obearbetade kakaobönan. Återupptäck denna "gudarnas föda" som är både underbart god och nyttig! Sprängfylld med antioxidanter och mineraler. Du kan äta "nibsen" direkt ur påsen, strö över fruktsalladen eller göra en god mix med nötter och gojibär. Dessa är osötade, krossade kakaobönor. 400 grams påse.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10119
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Råa ekologiska Kakaonibs


Kakaobönor är en av de mest komplexa och näringsrika växterna som finns. De är en bra källa till antioxidanter, vitaminer, mineraler, proteiner och nyttiga fetter. Kakaobönan innhåller bland annat svavel som är bra för hud, hår och ögon - samt betydande mängder magnesium, kalcium, järn, fosfor, kalium, krom och B-vitaminer. Aminosyran Tryptofan finns naturligt i kakao. Tryptofan är bla. essentiellt för produktionen av Seratonin. Kakao innehåller även ämnet Fenyeltylamin (PEA) som är en kemikalie som kroppen producerar vid förälskelse; detta är troligtvis anledningen till att choklad och förälskelse ofta kopplas ihop.

Alive Foods kakaobönor är Criollo bönor av högsta kvalité som krossas för att få s.k kakaonibs. De jäses delvis för att minimera bitterheten och är proccesserade under mycket låga temperaturer för att bibehålla maximal näring. Så fort bönorna har tagits ur kakaofrukten, sköljs de i renat vatten för att sedan skalas och stötas till mindre bitar sk."nibs".


Användning: Ät nibsen som de är, gör egna raw food bollar, skapa raw tryfflar, strö över en fruktsallad, gör en energimix med tex. pumpakärnor, nötter, incabär och gojibär eller tillsätt i en smoothie. Går även fint att strö direkt över en sallad.


Innehåll: 100% krossade ekologiska kakaobönor av Criollo variant från Peru (Theobroma Cacao L.). Kosher, vegan och raw. Packas i samma lokal som nötter.Leverantör:
Alive Foods, Sverige.

Ursprungsland: Peru.Se fler varor

RAW Carobpulver 150 gram
Carobpulver har en mild, söt smak och används ofta som ett substitut för kakao elle...
29 kr
Cordyceps CS-4 10:1 Extrakt 100 gram
Detta är ett pulverextrakt gjort på cordycepsmycel som får växa i närings...
295 kr
Raw Ekologiska & Aktiverade Mandlar 200 g
Aktiverade, ekologiska mandlar av högsta kvalité från Spanien. Aktiverade nött...
99 kr
Äkta Kolostrum
Kolostrum; även kallat råmjölk, är den första näringen som producera...
495 kr