Wakame
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Clearspring Ekologiska Wakamealger 25 g i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10253)
Clearspring Ekologiska Wakamealger 25 g

Clearspring Ekologiska Wakamealger 25 g

59 kr
Clearspring Wakame är Undaria pinnatifida, en brun tång, odlad och torkad i Japan som blir ljusgrön när den blötläggs.Wakame är en uppskattad alg, gott i soppor, grytor, i wok eller på sallad. Det är mycket gott i misosoppa. Ett bra och gott sätt att få i sig mineraler som jod och vitaminer. 25 gram alger, ca 5 portioner.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
10253
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Wakame

Clearspring Wakame är Undaria pinnatifida, en brun tång, odlad och torkad i Japan som blir ljusgrön när den blötläggs.

Wakame är handskördad i det klart mineralrikt vattnet, sedan tvättas det, hängs på rep och lämnas för att sakta torka i solen. Till skillnad från de flesta kommersiella wakame behandlas Clearspring Wakame inte med mjukningsmedel som enzymer eller mononatriumglutamat (MSG).

Wakame är rikt på mineraler som kalcium, magnesium, kalium, jod, järn och zink. Befolkningsstudier visar att personer som regelbundet äter sjögräs inte har mineralbrist. Sjögräs har traditionellt konsumeras i måttliga mängder och på en regelbunden basis för att ge ett balanserat intag av mineraler. Sjögräs förekommer i en kelaterad, kolloidal form som gör den "biotillgänglig" för kroppen för användning i viktiga kroppsfunktioner.

Användning: Skölj av algerna, blötlägg i ca 15 min, skär eller klipp i lämplig storlek och lägg till i dina favoriträtter. Det är särskilt gott att lägga till miso soppa, sauterad med lök eller med blancherade gröna blad. Wakaem gör sig även speciellt bra med gurka, vårlök och ingefära med en limesaft och misodressing.

Ingredienser: Torkade Wakame alg (Undaria pinnatifida). På grund av produktens naturlighet kan de innehålla spår av fisk, blötdjur och / eller kräftdjur.

Ursprungsland: Nordatlanten.

Näringsinnehåll per 100 gram:
Energi: 82 kJ / 20 kcal
Fett: 0,3 g
Varav mättat fett: 0,4 g
Kolhydrater: 0 g
Varav sockerarter: 0 g
Fiber 5 g
Protein: 1,8 g
Salt: 0,56 g
Övriga näringsämnen:
Jod 361 µg*

*Jod bidrar till normal kognitiv funktion, normal energigivande metabolism, normal funktion av nervsystemet, underhåll av huden, normal produktion av sköldkörtelhormoner och normal sköldkörtelfunktion.


Tillverkare:
Clearspring, England.

Se fler varor

Ekologiska Nori Crispies
Nori Crispies är tunna, krispiga och rostade nori-blad. Nori och havssalt rostas några ...
16 kr
Clearspring RAW Ekologisk Dulse 25 g
Dulse är en känd alg från Nordatlanten och dess mångsidighet och använd...
59 kr
Clearspring Vildskördade Aramealger
Arame har en något söt smak som gör den till ett populärt sjögräs s...
79 kr