Reishi Instant
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Reishi Instant i gruppen Raw Food & Superfood / Adaptogener hos ClearLife.se (10088)
Reishi Instant

Reishi Instant

269 kr
Four Sigmas instantpulver är pulveriserade extrakt av medicinsvampar i praktiska portionspåsar som är enkla att blanda ner i vatten, smoothies eller juicer. De är sockerfria, vegan och utan konserveringsmedel, sötade med steviolglykosider. 20 stycken portions påsar à 3 gram med 1000 mg dubbel extraherad reishi per portion. Levereras i en kartong.

Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10088
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Instant Reishi


Four Sigmas instantpulver är pulveriserade extrakt av medicinsvampar i praktiska portionspåsar som är enkla att blanda ner i vatten, smoothies, juicer och desserter. Alla instantpulver har genomgått noggrann varmvattens extrahering för att maximera näringsvärdet.

Svampar har länge använts för sina hälsobringande egenskaper. Produkterna är baserade på gammal kinesisk örtmedicin tillämpade för den moderna människan. Reishi - Ganoderma har använts i tusentals år och beskrevs första gången för mer än 2000 år sedan under Han Dynastin i Kina.

Vad ger Reishi?

Den röda Reishi svampen (Ganoderma lucidum) är en adaptogenisk ört. Adaptogener är örter/växter som verkar för att öka kroppens förmåga att anpassa sig till olika former av föränderliga situationer.


Ingredienser per påse:
1000 mg dubbel extraherad (vegan) Ganoderma Lucidum (röd reishi) odlad på stock, stjärnanis, mynta, lakritsrot, sötningsmedel steviolglykosider. Vegan. Inga konserveringsmedel.

Dosering vuxna: Ta en påse Reishi och häll i hela i en kopp/glas med vatten eller direkt i din smoothie. Du kan dricka den i kallt eller varmt vatten. 1 påse per dag.

Märk att lakritsrot ska ej överkonsumeras av de med högt blodtryck.

Innehåll: 20 stycken portionspåsar.

Näringsinnehåll per portion:
Kalorier 5
Kolhydrater 1 g
Protein 0 g
Fett 0 g
Salt 0 g


Ursprungsland:
Kina


Leverantör:
Four Sigma Foods, Finland


Spara

Se fler varor

Cordyceps Instant
Four Sigmas instantpulver är pulveriserade extrakt av medicinsvampar i praktiska portionsp&ar...
269 kr