Njurrening med Renaltrex Örttinktur
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Renaltrex Örttinktur i gruppen Naturliga Kosttillskott / Kvinnohälsa & Urinvägar hos ClearLife.se (10637)
Renaltrex Örttinktur
Renaltrex Örttinktur

Renaltrex Örttinktur

399 kr
Köp 2 st eller fler för 353 kr/st
Renaltrex är en unik, 100% naturlig blandning av ekologiska och vildvuxna örter som Åkerfräken, Uva Ursi, Chanca Piedra, Hortensia, Gullris, Läkemalva och Fulvosyra, Renaltrex är en Spagyrex-process blandning i en vegetabilisk glycerin bas. Läs mer nedan. Glasflaska med pipett på 59.2 ml. Denna produkt har utgått då Global Healing Center bytt innehåll till en del örter som vi ej får sälja inom EU. Spara

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10637
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Renaltrex


Renaltrex är en Spagyrex-process blandning
av ekologiska och vildplockade örter i en vegetabilisk glycerin bas. Den innehåller ekologisk Åkerfräken, ekologisk Uva Ursi rot, ekologisk Chanca Piedra, vildplockad Hortensia rot, ekologiskt Gullris, ekologisk Marshmallow rot och Fulvosyra.

Historien om Global Healing Centers örtblandningar baseras på Dr. Groups forskning. Han fann att sjukdom orsakas när kroppen blir förorenad med gifter och den inre självläkande mekanismen avtar. Således började han sin strävan efter att skapa den mest kraftfulla växtbaserade produkter han kunde och det började med att han studerade verk från 1600-talets berömda forskare och en alkemist; Paracelsus.

Paracelsus, har sitt ursprung i Spagyria vilket innebär konsten att extrahera och kombinera örter. Ordet Spagyrex används för att beskriva en process för en beredning av örter i ett elixir som bidrar till hälsa och lång livslängd. Dr. Group tog denna ursprungliga teknik och avancerade vetenskap och skapade Spagyrex®processen, en revolutionerande, flerstegs alkemi och processteknik som följer principen att separera och rekombinera alla delar av en ört för att extrahera den mest kraftfulla delen i örten


Fördelar med Renaltrex Örttinktur:

 • Innehåller inte tillsatser, konserveringmedel eller fyllnadsmedel.
 • Veganvänlig.
 • Inga djurförsök har använts vid framtagandet av produkten.

   Instruktioner för användning:

   Initial dosering vuxna: Häll en hel flaska Renaltrex i 3,8 liter vatten och tillför 2 matskedar ekologisk äppelcidervinäger (finns i mataffären). Tillför sedan juice från en pressad, ekologisk citron. Förvara i kylskåpet. Drick fyra glas dagligen mellan måltider (på tom mage) under 4 dagar.


   Regelbunden dosering vuxna:
   2 fulla pipetter i ett glas vatten, drick det första du gör på morgonen innan frukost, 2-3 ggr per vecka.

   Notera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

   Innehåll:
   Glasflaska med pipett på 59,2 ml - räcker i 4 dagar vid rekommenderad initial dosering.


   Ingredienser:
   Ekologisk Åkerfräken (ört), ekologisk Uva Ursi (blad), ekologisk Chanca Piedra (ört), vildplockad Hortensia (rot), ekologiskt Gullris (ört), ekologisk Läkemalva (rot), Fulvosyra, kosher-certifierad vegetabiliskt glycerin och renat vatten.

   Tillverkare: Global Healing Center, USA.

   Se fler varor

   Selenium - Selentillskott
   Selen är en viktig spårmineral som stöder en sund kropp på många s&aum...
   269 kr
   Kur från Global Healing Center
   Detta är en effektiv kur för att stödja tarmen som är enkel att utföra he...
   689 kr
   799 kr
   Oxy-Powder
   Oxy-Powder är ett kosttillskott vid förstoppning och trög tarm. Det är en syre...
   519 kr
   Tulsi / Helig Basilika
   Global Healing Center´s Tulsi, även kallad Helig Basilika är ett raw, ekologiskt &...
   259 kr