Rengöringskräm från Akamuti 50ml
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Rengöringskräm från Akamuti 50ml i gruppen Ansiktsvård / Rengöring hos ClearLife.se (20599)
Rengöringskräm från Akamuti 50ml

Rengöringskräm från Akamuti 50ml

129 kr
Sweet Orange Facial Cleanser är en krämig rengöringskräm med bas av ekologisk mandelolja och olivolja samt ekologiskt bivax. Tillsatt ekologisk eterisk apelsinolja ger en uppiggande, härlig doft. Krämen tar bort orenheter och ger samtidigt näring till huden. Den förnyar huden på ett skonsamt sätt då den är mild och passar normal, mogen, torr och känslig hud. Lägg märke till att den inte är en rengöringslotion utan en rengöringskräm av det fetare slaget. Mycket dryg. 50 ml i burk.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20599
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Sweet Orange Cream Cleanser


Rengöringskräm som tar bort smuts och ger näring till trött och matt hy. Lägg märke till att den inte är en rengöringslotion utan en rengöringskräm av det fetare slaget. Krämen passar normal, mogen, torr och känslig hud. 


  • Tar bort smuts och döda hudceller.
  • Ger näring och fukt till hyn genom ekologisk mandelolja, ekologisk olivolja och ekologiskt bivax.
  • En fräsch och fruktig rengöringskräm som kombinerar ekologisk apelsin, pelargonia och vitaliserande myrra från eteriska oljor.
  • Apelsin eterisk olja rengör och balanserar huden.
  • Ger hälsosam lyster och fräsch känsla till hyn.

Användning: Dutta lagom mängd på ansiktet och lämna i 5-10 minuter. Ta sedan bort med bomull. Kan användas 1-2 gånger per dag men passar väldigt bra på kvällen. Mild, passar alla normala, torra och känsliga hudtyper. Efter användning tycker vi ej att det behövs en nattkräm utan huden känns återfuktad och fin. Tar även bort mascara beronde på vilken slags mascara man använder. Om den är vattenfast rekommenderas annan bortagning.


Innehåll/INCI: Sweet Almond Oil/Ekologisk Mandelolja (Prunus dulcis), ekologisk Ekologisk Olivolja (Olea europa), Ekologiskt Bivax (Cera alba), ekologisk apelsin eterisk olja (Citrus aurantium),Geranium eterisk olja (Pelargonium graveolons), Myrra eterisk olja (Commiphora molmol). Inget annat. 100 ml. Limonene* Citronellol* Geraniol* Linalool* Citral* *naturliga ämnen som finns i eteriska oljor som känsliga personer kan reagera på. 50 ml i burk.


Förvaring: Håll borta från solljus, förvara i mörkt utrymme. Ta gärna med spatel eller likande istället för fingrarna så håller krämen bättre.


AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

 

Se fler varor

Roskräm från Akamuti /  Replenishing Rose Face Cream
Helt naturlig dryg, tjock dagkräm för ansiktet packad med underbara ingredienser så...
279 kr
Eterisk Eucalyptusolja från Akamuti
Fin ekologisk, eterisk Eucalyptusolja. Eukalyptus är kraftfullt aromatisk, naturligt avsv...
89 kr
Nattkräm från Akamuti / Olive & Avocado Night Cream
Helt naturlig dryg, tjock nattkräm för ansiktet baserad på hasselnötsolja, ol...
169 kr
Kroppskräm från Akamuti Island Flower
Denna härliga och helt naturliga kroppskräm gör huden silkesmjuk med mandelolja, ap...
169 kr