Ros Ansiktsvatten från Akamuti
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ros Ansiktsvatten från Akamuti  i gruppen Ansiktsvård / Ansiktsvatten hos ClearLife.se (10464)
Ros Ansiktsvatten från Akamuti

Ros Ansiktsvatten från Akamuti

139 kr
Rosenvatten är ett blomdestillat från ekologiska rosor. Blomvattnet har en behaglig, romantisk doft av rosor. Rosen blomvatten passar som ansiktsvatten för att friska upp och rengöra normal hy, torr hy och känslig hy. Ros är en utmärkt, lugnande behandling på "upprörd" hud som både svalkar och balanserar huden. 100 ml i glasflaska.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10464
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologisk Hydrolat - Blomvatten Ros


Hydrolater är en biprodukt vid destillering av örter och blommor när man producerar eteriska oljor. Alla är antiseptiska. De används bla. som milda ansiktsvatten. De är sköna att återfukta/rengöra ansiktet med. Blomvatten förbereder huden för kräm, har en svagt sammandragande och svalkande effekt på huden.


Rosenvatten passar som ansiktsvatten för att rengöra och svalka normal hy, torr hy och känslig hy. Blomvattnet har en underbar doft av rosor. Märk: Att hydrolater är milda betyder ej att de har en mild doft - de doftar mycket eftersom det är ett blom/örtvatten.


Rekommenderad Hudtyp:
alla hudtyper men speciellt för torr och känslig hud.


Användning:
Vi rekommenderar att du använder detta för: ansiktsrengöring och för att kyla huden. Applicera outspädd på bomull och badda huden så ofta som det behövs, tex. innan morgonkrämen eller efter kvällsrengöringen.
 
INCI/Innehåll: 100% Ekologisk destillerad ros (Rosa damascena).

Ursprungsland: Bulgarien. 100 ml.

Förvaring: Mörkt och svalt. Bör användas upp inom 6 månader efter öppnandet.


Detta ekologiska rosenvatten är producerat hos olika familjeägda vackra rosenträdgårdar i Valley of Roses i Bulgarien. Det erbjuder ett perfekt klimat för att odla vackra högkvalitativa Damaskus rosor på ett naturligt sätt utan bekämpningsmedel. Det aromatiska vattnet framställs genom ångdestillering av färska rosor. Processen för ångdestillation frigör oljan "rose otto" och vatten från kronbladen. Rosodlingen har upplevt ett uppsving i Bulgarien efter kommunismen och särskilt efter återlämnande av marken till folket 1993.


AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

Se fler varor

Eterisk Lavendelolja från Akamuti
Fin ekologisk, eterisk Lavendelolja. En mycket helande olja som gör gott, stödjer avslap...
109 kr
Lavendel Ansiktsvatten från Akamuti
Ett blomdestillat från ekologiska lavendelblommor. Detta blomvatten är milt och passar ...
139 kr
Kroppskräm från Akamuti Island Flower
Denna härliga och helt naturliga kroppskräm gör huden silkesmjuk med mandelolja, ap...
169 kr
Dagkräm från Akamuti / Evening Primrose Day Cream
Helt naturlig dryg, tjock dagkräm för ansiktet baserad på aprikosolja, nattljusolj...
169 kr