Ros Ansiktsvatten från Akamuti
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Ros Ansiktsvatten från Akamuti  i gruppen Ansiktsvård / Ansiktsvatten hos ClearLife.se (10464)
Ros Ansiktsvatten från Akamuti

Ros Ansiktsvatten från Akamuti

129 kr
Rosenvatten är ett blomdestillat från ekologiska rosor. Blomvattnet har en behaglig, romantisk doft av rosor. Rosen blomvatten passar som ansiktsvatten för att friska upp och rengöra normal hy, torr hy och känslig hy. Ros är en utmärkt, lugnande behandling på "upprörd" hud som både svalkar och balanserar huden. 100 ml i plastflaska med sprayfunktion.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10464
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologisk Hydrolat - Blomvatten Ros


Hydrolater är en biprodukt vid destillering av örter och blommor när man producerar eteriska oljor. Alla är antiseptiska. De används bla. som milda ansiktsvatten. De är sköna att återfukta/rengöra ansiktet med. Blomvatten förbereder huden för kräm, har en svagt sammandragande och svalkande effekt på huden.


Rosenvatten passar som ansiktsvatten för att rengöra och svalka normal hy, torr hy och känslig hy. Blomvattnet har en underbar doft av rosor. Märk: Att hydrolater är milda betyder ej att de har en mild doft - de doftar mycket eftersom det är ett blom/örtvatten.


Rekommenderad Hudtyp:
alla hudtyper men speciellt för torr och känslig hud.


Användning:
Vi rekommenderar att du använder detta för: ansiktsrengöring och för att kyla huden. Applicera outspädd på bomull och badda huden så ofta som det behövs, tex. innan morgonkrämen eller efter kvällsrengöringen.
 
INCI/Innehåll: 100% Ekologisk destillerad ros (Rosa damascena).

Ursprungsland: Bulgarien. 100 ml i plastflaska med sprayfunktion.

Förvaring: Mörkt och svalt. Bör användas upp inom 6 månader efter öppnandet.


Detta ekologiska rosenvatten är producerat hos olika familjeägda vackra rosenträdgårdar i Valley of Roses i Bulgarien. Det erbjuder ett perfekt klimat för att odla vackra högkvalitativa Damaskus rosor på ett naturligt sätt utan bekämpningsmedel. Det aromatiska vattnet framställs genom ångdestillering av färska rosor. Processen för ångdestillation frigör oljan "rose otto" och vatten från kronbladen. Rosodlingen har upplevt ett uppsving i Bulgarien efter kommunismen och särskilt efter återlämnande av marken till folket 1993.


AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

Se fler varor

Eterisk Tea Tree olja från Akamuti
Tea Tree är en berömd naturlig antiseptisk olja som är effektivt mot bakterier och ...
79 kr
Underkrämen Nappy Balm från Akamuti 100ml
En underbart helande kräm för irriterad, ömtålig hud. Består av naturliga...
199 kr
Akamuti Fast Afrikansk Tvål / African Black Soap
Svart Afrikansk tvål. Handgjord tvål på sheasmör, palmolja och kakaosmö...
79 kr
Rengöringskräm från Akamuti 50ml
Sweet Orange Facial Cleanser är en krämig rengöringskräm med bas av ekologisk ...
129 kr