Schampotvål - Avokado/Citron
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Schampotvål - Avokado/Citron i gruppen Kroppsvård / Tvål & Skrubb / Fasta handgjorda tvålar hos ClearLife.se (20511)
Schampotvål - Avokado/Citron
Schampotvål - Avokado/Citron

Schampotvål - Avokado/Citron

89 kr
Lemon and avocado soapnut shampoo bar är en ekologisk schampotvål som går bra till både hårtvätt och kroppstvätt baserad på tvättnötter och näringsrika oljor som avokadoolja, olivolja, kokosolja, avokadoolja, kakaosmör samt eteriska oljor. Passar kombinations hår som har tendens att bli både lite fett och torrt, även för skadat hår. 90 gram.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20511
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Lemon & Avocado soapnut shampoo bar

Lemon and avocado soapnut shampoo bar är en schampotvål som går bra till både hårtvätt och kroppstvätt. Vet du inte om ditt hår är fett eller torrt?, då är detta är schampot för dig. Tvålen rengör försiktigt utan att tynga ner det samtidigt som den ger näring.

Förutom en bas av tvättnötter innehåller tvålen många näringsrika oljor som avokadoolja, olivolja, kokosolja och kakaosmör som alla är återfuktande för hår och hud och är rika på vitaminer, vilket är viktigt för hårväxt och näring. Tvålen innehåller även vit lera som rengör på djupet. Innehåller eteriska oljor av citron, ylang ylang och may chang vilka gör att tvålen doftar uppfriskande och härligt.

Passar: Hår och hud som har benägenhet att var både skadat, torrt och/eller fett.

Användning: Tvåla in hår och/eller hud och skölj väl. Kan med fördel användas med Herbal Hair Rinse Conditoner, äppelcidervinägerskölj eller ett naturligt balsam för att ge glänsande, lättkammat hår.

Innehåll/INCI: Ekologiskt Soapnut extrakt (sapindus mukorossi), olivolja (Olea Europaea), ekologisk kokosolja (Cocos Nucifera), ricinolja (Ricinus communis), sodium hydroxide*, avocado olja (Persea Gratissima), ekologiskt kakaosmör (Theobroma cacao), vit lera (kaolinite), Ylang Ylang eterisk olja (Ilang-ilang), eterisk citronolja (Citrus Limonium), May Chang eterisk olja (cubeba), Linalool**, Limonene**. **förekommer naturligt i eteriska oljor. *Natriumhydroxid används för att tillverka tvålen men finns ej kvar i slutprodukten. 90 gram. Vegan. Självklart inga djurförsök eller djurrester.


Bruksanvisning:
För bästa resultat använd tvålen inom 12 månader. Förläng livet på din tvål genom att inte lämna tvål på ett för fuktigt ställe. Ju mer baren kan torkar mellan användningarna desto längre varar den.


Living Naturally
är ett familjeägt företag från Storbritannien som för hand tillverkar veganvänliga, ekologiska hud och hår produkter med en bas av tvättnötter. Deras milda såpnötstvålar passar alla hud och hårtyper, även de som har känslig hy och hår.

Mycket enkelt är tvättnötter de torkade skalen från Såpnötsträdet. Living Naturally använder endast Sapindus mukurossi - därför att de avger så mycket saponiner i skalet, de växer främst i norra Indien och Nepal. De ger behövande intäkter till lokalbefolkningen som skördar frukten efter det fallit från trädet. Ett linne sprids under trädet för att fånga de mogna frukterna när de faller ner. Skalen rengörs och torkas naturligt i solen, fröna tas bort och kan sedan återplanteras.

Se fler varor

Schampotvål - Hampa/Patchouli
Hemp & Patchouli shampoo bar är en ekologisk schampotvål som går bra till b...
89 kr
Schampotvål - Rhassoul/Rosmarin
Rhassoul & Rosemary shampoo bar är en ekologisk schampotvål som går bra till b&...
89 kr
Ekologisk Herbal Hair Rinse Conditioner
”Herbal Hair Rinse Balsam” är ett spraybalsam som innehåller ekologisk &aum...
109 kr
Schampotvål - Beer/Bay
Beer and Bay soapnut shampoo bar är en ekologisk schampotvål som går bra till b...
89 kr