Schampotvål - Kokos
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Schampotvål - Kokos i gruppen Kroppsvård / Tvål & Skrubb / Fasta handgjorda tvålar hos ClearLife.se (20512)
Schampotvål - Kokos
Schampotvål - Kokos

Schampotvål - Kokos

89 kr
Coconutty soapnut shampoo bar är en ekologisk schampotvål som går bra till både hårtvätt och kroppstvätt baserad på tvättnötter och näringsrika oljor som olivolja, kokosolja, ricinolja, kakaosmör samt med återfuktande kokosmjölk och kokosbitar. Passar alla hårtyper, speciellt de med normalt till torrt hår. Denna tvål innehåller inga eteriska oljor. 90 gram.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20512
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Coconutty soapnut shampoo bar

En ekologisk schampotvål som går bra till både hårtvätt och kroppstvätt. Tvålen rengör försiktigt utan att tynga ner det samtidigt som den ger näring.

Förutom en bas av tvättnötter innehåller tvålen kokosmjölk och flera näringsrika oljor som olivolja, kokosolja, ricinolja och kakaosmör samt kokosmjölk som alla är återfuktande för hår och hud och är rika på vitaminer, vilket är viktigt för hårväxt och näring. Innehåller inga eteriska oljor.

Passar: Alla, speciellt de med torrt hår.

Användning: Tvåla in hår och/eller hud och skölj väl. Kan med fördel användas med Herbal Hair Rinse Conditoner, äppelcidervinägerskölj eller ett naturligt balsam för att ge glänsande, lättkammat hår.

Innehåll/INCI: Olivolja (Olea Europaea), ekologisk Soapnut vätska (sapindus mukorossi), ekologisk kokosolja (Cocos Nucifera), kokosmjölk (Cocos Nucifera Milk), ricinolja (Ricinus communis), avocado olja (Persea Gratissima), Sodium hydroxide*, ekologiskt kakaosmör (Theobroma cacao), riskliolja (Oryza Sativa), kokosbitar (cocos nucifera). Inget annat. 90 gram. Vegan. *Natriumhydroxid används för att tillverka tvålen men finns ej kvar i slutprodukten. Självklart inga djurförsök eller djurrester.

Bruksanvisning: För bästa resultat använd tvålen inom 12 månader. Förläng livet på din tvål genom att inte lämna tvål på ett för fuktigt ställe. Ju mer tvålbaren torkar mellan användningarna desto längre varar den.


Living Naturally
är ett familjeägt företag från Storbritannien som för hand tillverkar veganvänliga, ekologiska hud och hår produkter med en bas av tvättnötter. Deras milda såpnötstvålar passar alla hud och hårtyper, även de som har känslig hy och hår.

Mycket enkelt är tvättnötter de torkade skalen från Såpnötsträdet. Living Naturally använder endast Sapindus mukurossi - därför att de avger så mycket saponiner i skalet, de växer främst i norra Indien och Nepal. De ger behövande intäkter till lokalbefolkningen som skördar frukten efter det fallit från trädet. Ett linne sprids under trädet för att fånga de mogna frukterna när de faller ner. Skalen rengörs och torkas naturligt i solen, fröna tas bort och kan sedan återplanteras.


Se fler varor

Ekologisk Ayurvedic Herbal Hair Mask
Herbal Hair mask är en ayurvedisk hårinpackning som rengör, lugnar och ger när...
119 kr
Schampotvål - Rhassoul/Rosmarin
Rhassoul & Rosemary shampoo bar är en ekologisk schampotvål som går bra till b&...
89 kr
Schampotvål - Avokado/Citron
Lemon and avocado soapnut shampoo bar är en ekologisk schampotvål som går bra til...
89 kr
Schampotvål - Hampa/Patchouli
Hemp & Patchouli shampoo bar är en ekologisk schampotvål som går bra till b...
89 kr