Schisandra Bär Extrakt - ClearLife.se
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Schisandra Bärextrakt i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10273)
Schisandra Bärextrakt

Schisandra Bärextrakt

189 kr
Schisandra är en kinesisk ört som anses vara en av elitörterna. Natures Answer´s alkoholfria extrakt produceras med en kall Bio-Chelated egenutvecklad extraktionsprocess, vilket ger ett holistiskt, balanserat och avancerat botaniskt fingeravtrycksextrakt i samma synergistiska förhållanden som finns i själva växten. 30 ml vätska i glasflaska med pipett som räcker i 5-15 dagar beroende på dosering.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10273
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Schisandra bär extrakt


Natures Answer´s alkoholfria extrakt produceras med en kall Bio-Chelated egenutvecklad extraktionsprocess, vilket ger ett holistiskt, balanserat och avancerat botaniskt fingeravtrycksextrakt i samma synergistiska förhållanden som finns i själva växten.


Schisandra bär, från växten Schisandra chinensis, är känd som "kvintessensen av kinesiska tonic örter" och är en antioxidant och adaptogen med mycket högt näringsinnehåll. Schizandra har använts sedan början av den kinesiska civilisationen och är fortfarande en elitört i det kinesiska örtsystemet.

Själva namnet Schisandra på kinesiska; Wu Wei Zi, säger en hel del om kvalitéerna denna ört besitter. Wu Wei Zi betyder "Fem smakers frukt" på grund av att Schizandra besitter alla fem av de klassiska smakerna (surt, beskt, sött, kryddigt och salt) och därmed besitter kärnan i alla fem av de elementära energierna (trä, eld, jord, metall och vatten). Schizandra är respekterad som en hälsotonic i samma klass med Ginseng , Reishi och Goji.


Dosering vuxna: 1-2 ml (28-56 droppar) upp till tre gånger om dagen i en liten mängd vatten. Märk: Ej för gravida eller ammande.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Innehåll i flaska:
30 ml vätska som räcker till 5-15 doser beroende på dosering.

Ingredienser: Schisandra (Schisandra chinensis) bär extrakt, vegetabiliskt glycerin och renat vatten.

Per 2 ml:
730 mg bär extrakt, från 2 gram bär.

Tillverkare:
Nature´s Answer, USA.

Se fler varor

Rosenrotextrakt
Rosenrot är en välkänd adaptogensk ört. Natures Answer´s alkoholfria ext...
179 kr
Rysk Rot Extrakt
Rsyk rot kallas också för Sibirisk Ginseng. Rysk rot är en adaptogen och börj...
189 kr
Lakritsrotsextrakt
Lakritsroten innehåller antioxidanter och är en populär ört och används ...
149 kr
UT Answer D-Mannose & Cranberry
UT Answer ger dig en kraftfull blandning av två ingredienser; superkoncentrerade tranbä...
449 kr