Skäggolja Naturell
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Skäggolja Naturell i gruppen Ansiktsvård / Skäggvård / Rakning hos ClearLife.se (21001)
Skäggolja Naturell

Skäggolja Naturell

159 kr
Ekologisk skäggolja som vårdar och återfuktar både skägg och skäggbotten på ett skonsamt sätt. Innehåller bara naturliga oljor som arganolja, jojobaolja, mandelolja, broccoliolja och solrosolja. Denna har ingen tillsatt doft och är således perfekt för dig som inte vill blanda för många dofter eller som har känslig hud. 100% naturliga ingredienser varav 98% är ekologiska. 50 ml flaska.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
21001
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologisk Skäggolja


Skäggolja vårdar och återfuktar både skägg och skäggbotten på ett skonsamt sätt. Innehåller bara naturliga oljor som arganolja, jojobaolja, mandelolja, broccoliolja och solrosolja. Denna har ingen tillsatt doft och är således perfekt för dig som inte vill blanda för många dofter eller som har känslig hud. 

Användning:
Tag några droppar olja i händerna och massera sedan in i skäggbotten. Avsluta med att dra ner resterna av oljan i längderna genom att kamma igenom skägget med fingrarna.

 
INCI/Innehåll: Argania spinosa (arganolja), Simmondsia chinensis (jojobaolja), Prunus amygdalus (mandelolja), Carthamus tinctorius (tistelolja), Brassica oleracea italica (broccoliolja),  Tocopherol (vitamin E), Helianthus annuus (solrosolja). 100% naturliga ingredienser varav 98% är ekologiska.

Förvaras mörkt och svalt.
 
Tillverkad av: Lendelundens Naturprodukter, Sverige. Lendelundens "Roots of love" är ett svenskt företag som tillverkar kroppsvårdsprodukter med omtanke om både kropp och miljö. 

Se fler varor

Skäggolja Sandalträ
Ekologisk skäggolja som vårdar och återfuktar både skägg och skäg...
159 kr
Sheakräm Solmogen
Härligt krämig ekologisk kroppskräm som är som balsam för din hud. Inneh&...
129 kr
Lust Organic Kärlekssmör
Lust Organic från Lendelunden är ett ekologiskt "kärlekssmör" som kan anv&aum...
159 kr
Massageolja Vanilj
Lendelunden´s vaniljolja är en kropps- och massageolja baserad på solrosolja, joj...
89 kr