Solostar 4 Juicemaskin vit
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Solostar 4 Juicemaskin
Solostar 4 Juicemaskin
Solostar 4 Juicemaskin vit
Solostar 4 Juicemaskin vit
Solostar 4 Juicemaskin vit
Solostar 4 Juicemaskin vit

Solostar 4 Juicemaskin vit

5295 kr
Solostar 4 juicemaskin har en tilltalande design i kombination med intelligent teknik. I den kompakta motordelen finns ett mycket effektivt drivsystem. Solostar har det lägsta varvtalet bland alla enaxliga vertikala juicemaskiner och kallpressar juicen varsammare än någon annan maskin samt maximerar mängden per grönsaksråvara. Detta hjälper dig att maximera ditt dagliga intag av enzymer, vitaminer och näringsämnen.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
S-10132
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Solostar 4 Juicemaskin


Solostar 4 har en ny tilltalande design i kombination med intelligent teknik. Solostar 4 har det lägsta varvtalet bland alla enaxliga vertikala juicemaskiner. På så sätt kallpressas juicen varsammare och mängden av juice maximeras per grönsaks- och fruktråvara. Solostar 4 är vår mest prisvärda maskin och fungerar optimalt för bladgrönt och grönsaker (hanterar även frukt).

Om man vill pressa vetegräs är Greenstar eller Angel Juicer att föredra, men om man inte har råd med en sådan maskin är Solostar ett bra alternativ som funkar för vetegräs och den funkar även för rotfrukter, men man måste byta utloppsjustering.

Man skall då använda den som heter B och har störst hål för annars blir trycket i presshuset för stort och det kan spricka, samma gäller för juicefiltret, det kan spricka om trycket blir för högt.

Solostar 4 ger många fördelar:

  • Mer juice med tvåstegs utvinning och större pressvals vilket betyder mer yta för att maximera avkastningen.
  • Fler enzymer, vitaminer och mineraler i juicen då maskinen har en extremt låg hastighet av 47 varv per minut för att förhindra värme och oxidation.
  • Mindre risk för fastkörning - lågt växlad maskin ger en kraft motsvarande den i en 5,8 hk motor och 33% högre vridmoment.
  • Kompakt, elegant och intelligent design som tar mindre plats än andra horisontella juicemaskiner.
  • 20% mindre elförbrukning och högre avkastning innebär mer besparingar på både el och råvaror.
  • BPA-fri material. Alla delar som är i kontakt med livsmedel är gjorda av BPA- och BPS-fria material.
  • Z- star kompatibilitet. Med Tribest Z-star Manual Conversion Kit så får du en också en manuell juicemaskin att ta med på resan, vandringen eller på picknicken.
  • 5 års garanti.
  • Lätt att diska.

Solostar 4 är en mycket uttänkt juicemaskin:

Den producerar 33% mer vridmoment
samtidigt som du använder 10% mindre el. Den har en reduktionsväxel som genererar en kraft motsvarande en 5,8 hk motor. Mer vridmoment innebär mindre störning och mindre el vilket innebär besparingar på din elräkning och koldioxidutsläpp.

Med ett varvtal på endast 47 varv per minut är Solostar 4 den långsammaste horisontella enaxliga juicepressen på marknaden. Den långsamma och milda juicetillverkningen eliminerar praktiskt taget all värme och oxidation samt bevarar mer viktiga näringsämnen och levande enzymer. Detta resulterar i en friskare, godare och näringsrikare juice.

Den klassledande pressvalsstorleken och "dual-stage extraction" processen bidrar också till maximal mängd juice. Materialet i pressvalsen är 8x starkare än andra typer av plast vilket gör det möjligt med en optimal pressvalsdesign.

Den eleganta, kompakta och moderna designen tar mindre plats i köket samtigt som den ger ett fint intryck på bänkskivan. Eftersom alla delar som kommer i kontakt med livsmedlen är gjorda av BPA- och BPS-fria material, behöver du inte oroa dig för att utsätta din familj och dina vänner för skadliga kemikalier.

Solostar 4 har minimalt antal delar vilket gör den snabbare att diska vilket är en viktig aspekt eftersom det ökar chanserna att du verkligen kommer att använda din juicemaskin.

I våra hektiska liv, kan det vara svårt att hitta tid att få den näring vi behöver från den mat vi äter. Lyckligtvis erbjuder kallpressad juice ett snabbt och enkelt sätt att få de näringsämnen som vi behöver. När vi får rätt mängd näring mår vi bättre, ser bättre ut och får ett friskare liv. Sann skönhet börjar på insidan.

I paketet ingår maskin plus alla delar på bilden under produktbild. Du kan även se delarna i bruksanvisningen som går att ladda ner längst ner på denna sida.

Här visar vi hur man sätter ihop en Solostar:Specificationer:
Vikt: 5,5 kg.
Mått: Längd: 43 cm Djup: 16,5 cm Höjd: 31,5 cm
Kraft: 135 W.
Garanti: 1 år vid professionellt bruk och 5 år vid privat bruk.
Bruksanvisning: Ladda ned.
Tillverkare: Tribest, USA.
Spara

Se fler varor

Mjölk- & Soppmaskin Soyabella Svart
Soyabella är en mycket användbar maskin som gör färsk nöt-, frö-, ri...
1695 kr
Vattentryckrör till Freshlife
Extra vattentryckrör (Water pressure control Tubes) som kopplas till motor i Freshlifes grodd...
149 kr
Tofukit Soyabella
Med tofukitet och maskinen Soyabella gör du enkelt din egen tofu. Du kan välja att g...
219 kr
Juicefilterenhet Slowstar
Juicefilterenhet är en reservdel till Slowstar juicer. Denna ingår när köper e...
499 kr