Steget ut ur rädslan
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Steget ut ur rädslan i gruppen Hus & Hem / Böcker hos ClearLife.se (40201)
Steget ut ur rädslan

Steget ut ur rädslan

229 kr
Thomas Krishnananda Trobe och hans partner Amana ger oss här en praktisk handledning i hur vi kan släppa taget om det förflutna och sluta identifiera oss med vår sårade självbild. De förklarar hur vi steg för steg kan bli vän med vårt inre barn och försonas med oss själva. Svenska, softcover.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
40201
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

När vi lever och bemöter andra utifrån vårt sårade inre barn upplever vi ofta konflikter.


Vi upprepar smärtsamma mönster i nära relationer, fastnar i tvångsmässiga beteenden eller blir deprimerade och sjuka.?


Thomas Krishnananda Trobe och hans partner Amana ger oss här en praktisk handledning i hur vi kan släppa taget om det förflutna och sluta identifiera oss med vår sårade självbild. De förklarar hur vi steg för steg kan bli vän med vårt inre barn och försonas med oss själva. ?Boken är personlig och lättillgänglig, med många konkreta exempel från författarnas egna liv såväl som från de många kursdeltagare de mött genom åren. Varje kapitel avslutas med praktiska övningar och meditationer. ?Steget ut ur rädslan är uppföljaren till den mycket omtyckta Möt din rädsla.


Krishnananda (Thomas Trobe, M.D.) and Amana (Gitte Demant Trobe) är två väldigt uppskattade terapeuter som har lett kurser tillsammans sedan 1995. Deras arbete har utvecklats från deras egna erfarenheter av att vara i en kärleksrelation i många år och är inspirerat av deras gemensamma spirituella mästare Osho. Deras arbete är en process för att lära sig att leva ett liv fyllt med kärlek, kreativitet och inre stillhet.


Läs mer www.learningloveseminars.com