Sunbiotics mjölksyrabakterier Just 4 Kids!
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Sunbiotics mjölksyrabakterier Just 4 Kids! i gruppen Naturliga Kosttillskott / Matsmältning/Mage & Tarm / Veganska Mjölksyrabakterier hos ClearLife.se (11033)
Sunbiotics mjölksyrabakterier Just 4 Kids!

Sunbiotics mjölksyrabakterier Just 4 Kids!

259 kr
Sunbiotics är potenta mjölksyrabakterier för barn förstärkt med den ekologiska superfoodsen yaconrot och jordärtskocka. Smakar mycket gott av banan. Passar alla barn, speciellt de som vill ha en ekologisk veganprodukt. 57 gram pulver i mörk glasburk. Vid rekommenderad dos räcker en burk i 60 dagar. Från 3 år och uppåt.


Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
11033
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Sunbiotics Mjölksyrabakterier Just 4 Kids! med banansmak


Varje portion Sunbiotics ståtar med 5 miljarder mjölksyrabakterier från fem stycken stabila stammar.

Sunbiotics är ett kosttillskott av mjölksyrabakterier för barn förstärkt med superfooden yaconrot och jordärtskocka. Jordärtskocka är en rotfrukt med hög koncentration av inulin som hjälper till att stödja tillväxten av friska mjölksyrabakterier i tarmen. Yacon är en ekologiskt odlat rot som kommer från Peru. Det är hög i fruktooligosackarider (FOS); en viktig källa för naturligt förekommande fiber som stimulerar tillväxten av mjölksyrabakterier.

Detta är ett tillskott som barnen kommer gilla tack vare att det smaksätts med ett helt naturligt ekologiskt bananpulver.

Dosering från 3 år och uppåt: 1/4 tesked per dag, burken innehåller ca 60 dagsdoser. Mixa pulvret i vatten, i juice, i en smoothie eller direkt på maten.

Förvaring: Behöver ej stå i kylskåp, endast svalt och torrt. Vi väljer dock att förvara den i kylskåp för bättre hållbarhet. Mycket bra att äta innan och under resa utomlands.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Näring per dos (1/4 tsk):
13,9 mg mjölksyrabakterier (5 miljarder bakterier) och 400 mg fruktooligosackarider (FOS) i pulverform från yaontor och jordärtskocka.

Ingredienser: Raw ekologiskt yaconrotspulver, raw ekologiskt jordärtskockspulver, Lactobacillius acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus plantarum, smak från ekologiskt bananpulver.

Dessa mjölksyrabakterier är fria från mjölk, socker, konstgjorda smaker och konserveringsmedel. Ekologiskt certifierad av USDA Organic.

Allergiinformation: Producerad i en anläggning som också bearbetar nötter och frön men inga jordnötter, soja eller mjölkprodukter.


Tillverkare:
Sunbiotics, USA.

Spara