Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Sunbiotics Probiotics Tabletter i gruppen Naturliga Kosttillskott / Matsmältning/Mage & Tarm / Veganska Mjölksyrabakterier hos ClearLife.se (11034)
Sunbiotics Probiotics Tabletter
Sunbiotics Probiotics Tabletter

Sunbiotics Probiotics Tabletter

275 kr
Sunbiotics är en potent probiotiskt produkt förstärkt med den ekologiska superfooden yaconrot som är känd för sina prebiotiska egenskaper. Smakar mycket gott, som vaniljkola. Passar alla, speciellt de som vill ha en ekologisk veganprodukt. 30 tabletter. Vid rekommenderad dos räcker en burk i 30 dagar.


Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
11034
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Sunbiotics Probiotics Tabletter


Sunbiotics är en potent probiotiskt produkt förstärkt med superfooden yaconrot som är känd för sina prebiotiska egenskaper samt jordärtskocka som är en rotfrukt med hög koncentration av inulin som hjälper till att stödja tillväxten av friska probiotika i tarmen.

Yacon är en ekologiskt odlat rot som kommer från Peru. Det är hög i fruktooligosackarider (FOS); en viktig källa för naturligt förekommande prebiotika. Prebiotika stimulerar naturligt tillväxten och aktiviteten av probiotika; snälla magbakterier. Den enkla översättningen av probiotisk är "för livet".

Varje tablett innehåller 18 miljarder CFU av 4 stabila probiotiska stammar och 250 mg prebiotisk blandning.

Sunbiotics probiotica kan bidra till att återupprätta en lämplig balans i floran i matsmältningssystemet som ofta blir påverkat av stress, antibiotika och gastrointestinala störningar.


Dosering: 1 tablett per dag, burken innehåller ca 30 dagsdoser.

Förvaring: Behöver ej stå i kylskåp, endast svalt och torrt.


Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Innehåller: 30 tabletter. Ekologiskt certifierad av USDA Organic.

Näringsinnehåll per tablett: 50 mg probiotisk blandning av 18 miljarder aktiva bakterier av Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis och Bifidobaterium longum samt 250 mg prebiotisk blandning (FOS) från ekologisk raw yacconrot.


Ingredienser: Raw ekologiskt yaconrots pulver, ekologiskt kokospalmsocker, raw ekologiskt vaniljpulver, silika, levande probiotisk blandning av L. acidophilus, B. bifidum, B. lactis och B. longum. Vegan.


Dessa probiotiska stammar är fria från mjölk, soja, GMO, vete, ägg, jäst, socker, majs, konstgjorda smaker och konserveringsmedel. Allergiinformation: Producerad i en anläggning som också bearbetar nötter och frön men inga jordnötter, soja eller mjölkprodukter.

 Tillverkare: Sunbiotics, USA.

Se fler varor

Sunbiotics Probiotics Pulver
Sunbiotics är en potent probiotiskt produkt förstärkt med den ekologiska superfoode...
275 kr
RAW Sunbiotics Probiotiska Mandlar Tryffel
Sunbiotics gör de godaste mandlarna! Helt enkelt oemotståndliga! Ett hälsosamt snac...
45 kr
Sunbiotics Probiotics Just 4 Kids!
Sunbiotics är en potent probiotiskt produkt i pulverform för barn förstärkt me...
219 kr
RAW Sunbiotics Probiotiska Mandlar Cheesy
Sunbiotics gör de godaste mandlarna! Helt enkelt oemotståndliga! Ett hälsosamt snac...
45 kr