Super Spiralcutter Grönsakssvarv
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Super Spiralcutter Grönsakssvarv i gruppen Köksutrustning / Grönsaksskärare hos ClearLife.se (S-10121)
Super Spiralcutter Grönsakssvarv
Super Spiralcutter Grönsakssvarv
Super Spiralcutter Grönsakssvarv

Super Spiralcutter Grönsakssvarv

699 kr
Med Super Spiralcutter från Lurch kan du enkelt skära vegetabilisk ”spagetti” och grönsaksspiraler direkt på spett av rostfritt stål. Spetten kan sedan tillagas i ugn eller på grillen. De nya superbladen skär spiraler som är mellan 1,5- 3,5 mm tjocka, det medföljer skärblad för både tjockare och smalare grönsaksspaghetti samt två spett i rostfritt stål. Spaghettin gör du bara på någon minut. Du skär av kanterna på grönsaken och sätter fast den, sen vrider du på handtaget och ut på andra sidan kommer spaghettin.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
S-10121
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Super Spiralcutter Grönsakssvarv


Med Super Spiralcutter från Lurch kan du enkelt skära vegetabilisk ”spagetti” och grönsaksspiraler direkt på spett av rostfritt stål. Spetten kan sedan tillagas i ugn eller på grillen. De nya superbladen skär spiraler som är mellan 1,5- 3,5 mm tjocka, och det medföljer även skärblad för både tjockare och smalare grönsaksspaghetti samt två spett i rostfritt stål.

Spaghetti gör du bara på någon minut. Du skär av kanterna på grönsaken och sätter fast den i Spiralin och sen vrider du på handtaget och ut på andra sidan kommer spaghettin. Det finns tre olika rostfria blad som ger olika tjocklek och form på spaghettin så att du även kan göra fettuchini och bredare spiralformad spaghetti.

  • Inklusive 1 styck spiralblad, 1 styck spaghettiblad samt två rostfria spett.
  • Halkfria sugfötter för optimal stabilitet.
  • Lätt att rengöra - skölj den under rinnande vatten.

Mått:
26,5 x 20 x 22,5 cm.Tillverkare: Lurch, Tyskland är ett innovativt företag som tillverkar effektiva köksprodukter som är mycket uppskattade tillbehör hos både professionella kockar och amatörkockar.

Se fler varor

Grönsakssvarv Spirali Spiralizer Grå
Spirali är en riktig favorit i köket för att göra läckra spaghettirä...
499 kr