Tandsalt & Tandborstrengöring
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Tandsalt & Tandborstrengöring i gruppen Kroppsvård / Munhygien hos ClearLife.se (20725)
Tandsalt & Tandborstrengöring

Tandsalt & Tandborstrengöring

129 kr
Tandsalt är en alternativ produkt för att rengöra tänderna. Den innehåller äkta havssalt så att du kan få de goda mineraler som du behöver, bikarbonat som rengör på ett skonsamt sätt samt neem som används för att förebygga karies, hålla tandköttet friskt och minska plack. Med den ekologiska sprayen kan du ta bort bakterier på tandborsten. Paket med 2 produkter; 35 grams tandsalt och 118 ml sprayflaska.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20725
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela
Toothbrush Sanitizer & Toothsalt

1. Tandsalt är en alternativ produkt för tandrengöring som innehåller äkta havssalt så att du kan få de goda mineraler som du behöver, bikarbonat som rengör på ett skonsamt sätt och motverkar bakterier.

Mirakel växten Neem används för att förebygga karies, hålla tandköttet friskt och minska plack. Neem trädet innehåller medicinska kvaliteter och är känd för att vara lite av ett botemedel för allt. I tusentals år har människor använt sig av havssalt för att gurgla med för att stödja munhälsa.


Användning:
Strö pulvret på en våt tandborste och borsta. Tandsalt har en praktisk klämflaska med twist lock för enkel användning.

Innehåll/INCI: Naturligt havssalt (natriumklorid), USP Natriumbikarbonat (bikarbonat), 5% ekologisk Neem (Azadirachta indica), eterisk pepparmintsolja (mentha piperita), #limonene (#naturligt förkommande i eteriska oljor som känsliga kan reagera på). OBS! Ej till barn under 6 år. 35 gram.


2. Ekologisk tandborstsrengöring
som tar bort bakterier på tandborsten. Sprayen innehåller en kraftfull ekologisk och nedbrytbar formel som är säker för dig, men dödlig för bakterier och mikroorganismer. Detta är en ren naturprodukt som innehåller alkohol och eteriska oljor från pepparmint som motverkar bakterier.


Användning:
Spraya några gånger på borsten och du har en ren tandborste. Låt det avdunsta innan du stoppar tandborsten i munnen eller använd efter tandrengöring. Går bra att använda på ditt husdjurs tandborste också. Undvik ögonkontakt (spola med vatten om stickande inträffar). Doftar av pepparmynta.


Innehåll/INCI:
Ekologisk denaturerad alkohol (Alcohol), ekologisk eterisk pepparmyntaolja (mentha piperita), #limonene (#naturligt förkommande i eteriska oljor som känsliga kan reagera på). 118 ml sprayflaska.


Vermont Soap
är ett litet familjeföretag i Vemont, USA är dedikerade till hållbar utveckling och underbara, ekologiska tvålar och hudprodukter. All tvål från Vermont Soap är fria från artificiella färger, parfymer, syntetiska tensider och konserveringsmedel. Certifierat av North East Organic Farmers (NOFA) and Vermont Organic Farmers (VOF). Möter alla USDA:s regler/kriterier för ekologisk matproduktion (vilka är stramare än de för ekologisk hudvård).

 • 1: 1 st. Tandsalt med Neem (Artnr. 20721) (Tillfälligt slut / Beställt!)
 • 2: 1 st. Ekologisk Tandborstrengöring (Artnr. 20728) (Tillfälligt slut / Beställt!)
 • Se fler varor

  Aroma Doftspray Citrongräs
  100% naturlig doftspray som kan användas som "luftrenare". Innehåller inget syntetisk el...
  89 kr
  Flytande tvål från Vermont Soap - Pepparmynta
  Magiska flytande, milda tvålar med härliga dofter (finns även doftfri). Helt ekolog...
  119 kr
  Duschtvål från Vermont Soap - Utan Doft
  Ekologisk, ren och biologisk nedbrytbar krämig duschtvål för alla. Basen best&arin...
  129 kr
  Duschtvål från Vermont Soap - Citrongräs
  Ekologisk, ren och biologisk nedbrytbar krämig duschtvål för alla. Basen best&arin...
  129 kr