Terranova Vitamin C Complex
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Terranova Vitamin C Complex i gruppen Naturliga Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / TerraNova - Magnifood hos ClearLife.se (40030)
Terranova Vitamin C Complex

Terranova Vitamin C Complex

179 kr
Terranova´s Vitamin C Complex innehåller tre olika syraneutrala C-vitaminer samt antioxidantrika bär och växtbaserade ämnen vars synergieffekt maximerar vitaminets effekt i kroppen. 50 kapslar / räcker i 25 dagar till 50 dagar beroende på dosering.

SparaSparaSparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
40030
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Terranova Vitamin C Complex


Terranova´s Vitamin C Complex innehåller tre olika syraneutrala C-vitaminer, antioxidantrika bär som acai, havtorn och acerola samt växtbaserade ämnen vars synergieffekt maximerar vitaminets effekt i kroppen.


Dosering vuxna: 
1-2 kapslar till mat 1 gång per dag. Det går alldeles utmärkt att öppna kapslarna och hälla innehållet i tex en smoothie.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Innehåll i glasburk: 50 kapslar som räcker i 25 dagar till 50 dagar beroende på dosering.

2 kapslar innehåller:

Magnifood komplex* 275 mg
Stabiliserat lösligt riskli 100 mg
Havtorn bär/blad [Hippophae rhamnoides] (PhytoFRESH) 50 mg
Acai bär [Euterpe oleracea] (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg
Acerola körsbär [Malpighia punicifolia] 50 mg
Vitamin C 250 mg:
Kalciumaskorbat 140mg
(Vitamin C 115mg Kalcium 10mg)
Magnesiumaskorbat 112mg
(Vitamin C 92mg Magnesium 8mg)
Kaliumaskorbat 55mg
(Vitamin C 43mg Kamlium 8mg)
Lärkträd Arabinogalactan [Larix occidentalis] 5,5 mg
Alpha Liponsyra 0,5 mg

Vad är Magnifood komplex*?

Alla Terranovas kosttillskott är växtbaserade och innehåller inga tillsatser, syntetiska fyllnadsmedel, sötningsmedel eller bindemedel. Istället används växter, örter och bär som utfyllnad. Terranova kallar detta för: Magnifood. Magnifood är ett synergi-komplex bestående av färskt, frystorkade och ekologiskt odlade växter. På detta sätt, bevaras den biokemiska strukturen hos den torkade växten och liknar i praktiken den ursprungliga färska växten, men i en mer koncentrerad form. Blandningen är unikt framtagen för varje produkt som en tillsatts (40-60% av kapsel volymen) för att skapa en rejäl ”magnifikation” av effekten på de övriga näringsämnena i produkten. Magnifood tjänar som en synergist, och ger således bättre upptag, biotillgänglighet och effekt av produktens näringsämnnen. Det ger även ett brett utbud av fytonäringsämnen.

Om innehållet:

Stabiliserat Riskli (SRL) – innehåller mer än 100 kända antioxidanter. Listan innehåller tokotrienoler, tokoferoler och alfaliponsyra.

Havtorn (blad & bär) – är en potent källa till C-vitamin och flavonoider (en kategori av växtpigment som innehåller olika föreningar som ökar aktiviteten och funktionen av vitamin C).

Acerola bär – är känd som en av de mest potenta källorna till vitamin C. Detta bär ger också betydande mängder kompletterande antioxidant polyfenoler såsom proantocyanidiner och cyanidin-3-o-rhamnosides och en hög koncentration av karotenoider.

Acai – innehåller ett brett utbud av antioxidanter som är i allmänhet är ett komplement till vitamin C. Mest anmärkningsvärt är flavonoider såsom antocyaniner, och E-vitamin


Tillverkare:
Terranova, England.

Se fler varor

Terranova B-Komplex + C
Terranova B-komplex innehåller alla B-vitaminer i balans till varandra samt syraneutral C-vit...
169 kr
Terranova Dandelion / Artichoke & Cysteine Complex
Terranova´s Dandelion / Artichoke & Cysteine komplex är ett högkvalitativ kostt...
255 kr
Terranova Green Child Living Multivitamin
Terranova Green Child Living Multivitamin är ett multivitamin tillskott för barn frå...
169 kr
Terranova Silica Complex
Terranova´s Silica Complex innehåller kisel från bambuextrakt som är viktigt f...
199 kr