Terranova Vitamin C Complex
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Terranova Vitamin C Complex i gruppen Naturliga Kosttillskott / Vitaminer & Mineraler / TerraNova - Magnifood hos ClearLife.se (40030)
Terranova Vitamin C Complex

Terranova Vitamin C Complex

179 kr
Terranova´s Vitamin C Complex innehåller tre olika syraneutrala C-vitaminer samt antioxidantrika bär och växtbaserade ämnen vars synergieffekt maximerar vitaminets effekt i kroppen. 50 kapslar / räcker i 25 dagar till 50 dagar beroende på dosering.

SparaSparaSparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
40030
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Terranova Vitamin C Complex


Terranova´s Vitamin C Complex innehåller tre olika syraneutrala C-vitaminer, antioxidantrika bär som acai, havtorn och acerola samt växtbaserade ämnen vars synergieffekt maximerar vitaminets effekt i kroppen.


Dosering vuxna: 
1-2 kapslar till mat 1 gång per dag. Det går alldeles utmärkt att öppna kapslarna och hälla innehållet i tex en smoothie.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Innehåll i glasburk: 50 kapslar som räcker i 25 dagar till 50 dagar beroende på dosering.

2 kapslar innehåller:

Magnifood komplex* 275 mg
Stabiliserat lösligt riskli 100 mg
Havtorn bär/blad [Hippophae rhamnoides] (PhytoFRESH) 50 mg
Acai bär [Euterpe oleracea] (ekologisk, PhytoFRESH) 50 mg
Acerola körsbär [Malpighia punicifolia] 50 mg
Vitamin C 250 mg:
Kalciumaskorbat 140mg
(Vitamin C 115mg Kalcium 10mg)
Magnesiumaskorbat 112mg
(Vitamin C 92mg Magnesium 8mg)
Kaliumaskorbat 55mg
(Vitamin C 43mg Kamlium 8mg)
Lärkträd Arabinogalactan [Larix occidentalis] 5,5 mg
Alpha Liponsyra 0,5 mg

Vad är Magnifood komplex*?

Alla Terranovas kosttillskott är växtbaserade och innehåller inga tillsatser, syntetiska fyllnadsmedel, sötningsmedel eller bindemedel. Istället används växter, örter och bär som utfyllnad. Terranova kallar detta för: Magnifood. Magnifood är ett synergi-komplex bestående av färskt, frystorkade och ekologiskt odlade växter. På detta sätt, bevaras den biokemiska strukturen hos den torkade växten och liknar i praktiken den ursprungliga färska växten, men i en mer koncentrerad form. Blandningen är unikt framtagen för varje produkt som en tillsatts (40-60% av kapsel volymen) för att skapa en rejäl ”magnifikation” av effekten på de övriga näringsämnena i produkten. Magnifood tjänar som en synergist, och ger således bättre upptag, biotillgänglighet och effekt av produktens näringsämnnen. Det ger även ett brett utbud av fytonäringsämnen.

Om innehållet:

Stabiliserat Riskli (SRL) – innehåller mer än 100 kända antioxidanter. Listan innehåller tokotrienoler, tokoferoler och alfaliponsyra.

Havtorn (blad & bär) – är en potent källa till C-vitamin och flavonoider (en kategori av växtpigment som innehåller olika föreningar som ökar aktiviteten och funktionen av vitamin C).

Acerola bär – är känd som en av de mest potenta källorna till vitamin C. Detta bär ger också betydande mängder kompletterande antioxidant polyfenoler såsom proantocyanidiner och cyanidin-3-o-rhamnosides och en hög koncentration av karotenoider.

Acai – innehåller ett brett utbud av antioxidanter som är i allmänhet är ett komplement till vitamin C. Mest anmärkningsvärt är flavonoider såsom antocyaniner, och E-vitamin


Tillverkare:
Terranova, England.

Se fler varor

Terranova Mjölksyrabakterier med Prebiotica
Terranova´s Mjölksyrebakterier Complex with Prebiotics är ett kosttillskott s...
229 kr
Terranova Living Multinutrient
Terranova Living Multinutrient är en mycket högkvalitativt multivitamin-mineraltillskott...
265 kr
Terranova Quercetin / Nettle Complex
Terranova´s Quercetin / Nettle Complex är ett kosttillskott med nässlor, gurkmeja, ...
289 kr
Terranova Easy Iron
Terranova Easy Iron innnehåller järn i formen järnbisglycinat som är skonsamt ...
129 kr