Heaven Mountain - Soltorkade Gojibär från Dragon Herbs
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Heaven Mountain - Soltorkade Gojibär från Dragon Herbs i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10391)
Heaven Mountain - Soltorkade Gojibär från Dragon Herbs
Heaven Mountain - Soltorkade Gojibär från Dragon Herbs
Heaven Mountain - Soltorkade Gojibär från Dragon Herbs

Heaven Mountain - Soltorkade Gojibär från Dragon Herbs

169 kr
Heaven Mountain, är ett enormt berg i Centralasien, och är källan till världens bästa Goji. Dessa gojifrukter odlas utan några besprutningsmedel eller konstgjord bevattning. Bären är helt naturliga. De är inte konserverade eller färgade. Bäst av allt, Heaven Mountain gojibär är fantastiskt goda! Gojiär är rika på bla. C-vitamin och polysackarider. 227 gram i påse.

SparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10391
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Gojibär


I traditionell kinesisk medicin, har Goji använts som ett "anti-aging" bär, men det är också en favorit för barn och ungdomar. Denna ört/bär innehåller enkla och komplexa sockerarter, polysackarider, betainer, zeaxantin och physalein. Gojibär, eller Lyciumfrukt (Lycium barbarum), har ansetts vara en superfood sedan början av den asiatiska civilisationen. Till denna dag vördas Goji i Asien för att bevara ungdom och hälsa.

Eftersom det ofta är omöjligt att konsumera tillräckligt med antioxidanter via vår kost, kräver den moderna livsstilen att vi kompletterar vår kost med rika, koncentrerade källor till antioxidanter. De mest potenta antioxidanterna finns inte nödvändigtvis i vanliga livsmedel. Polyfenoler i grönt te är ett perfekt exempel, liksom karotenoider och polysackarider i Goji. Kroppen betjänas bäst genom att konsumera ett brett spektrum av antioxidanter, det är därför bra att komplettera vår kost med några potenta antioxidanta örter och superfoods för att skydda våra kroppar.


Gojibär ett perfekt komplement till vår dagliga kost. Det har bevisats att matlagning inte förstör antioxidantaktiviteten i Goji. Goji är en bra källa för C-vitamin. Goji anses även vara en "skönhetsört" i Fjärran Östern. Goji är nämligen rik på fosfolipider - den huvudsakliga lipidkomponenten i alla cellmembran.

Ingredienser:
100% Heaven Mountain soltorkade gojibär  - inga tillsatser. Framtagen enligt ”Di Tao” principen. En sådan ört är en premium ört för att den produceras på specifika geografiska områden och är från en äkta källa.

Heaven Mountain, är ett enormt berg i Centralasien, och är källan till världens bästa Goji. Dessa Goji odlas utan några besprutningsmedel eller konstgjord bevattning. Bären är helt naturliga. De är inte konserverade eller färgade. Bäst av allt, Heaven Mountain ™ Gojibär är fantastiskt goda!


Innehåll i påse: 227 gram.


Förvaring:
 Mörkt och svalt.


Traditionell Funktion inom Kinesisk Medicin:
Tonifierar Qi* och Jin, ger näring till Shen samt bygger blod.


Ursprungsland:
Manchuriet.


Tillverkare: Dragon Herbs, USA.


Ron Teeguarden som skapat Dragon Herbs reser personligen världen över för att plocka ut örter för att kunna garantera att dess innehåll är de finaste i världen med superb kvalité.


*Inom traditionell kinesisk medicin (TCM) talar man om "De 3 Skatterna" som centrala begrepp för vårt välbefinnande - ett långt och lyckligt liv.


De 3 Skatterna är:
Jing - vår ursprungliga energi.
Qi - energin som cirkulerar och används i det dagliga livet.
Shen - vår själ eller "visdomssinne".

När dessa tre är starka och i harmoni sägs människan befinna sig i "hälsa bortom fara" och vara på god väg att leva ett långt, vist och lyckligt liv. Detta är grunden, enligt Taoisterna, för att kunna uttrycka vår fulla potential som människa.

Ett sätt att se på det är att likna vårt varande vid ett stearinljus;


Jing är själva stearinet - grundenergin som ger näring till de andra två.
Qi är veken - det som gör det möjligt för ljuset att brinna.
Shen är själva ljuset eller elden; det som lyser upp, sprider ljus och värme runtomkring sig samt hur starkt det brinner.

Se fler varor

Spring Dragon te från Dragon Herbs
Ett fantastiskt te gjort på Gynostemma, med extrakt av Luo Han Guo, Schisandra, Goji, Astraga...
109 kr
Duanwood Reishi 10:1 Extrakt från Dragon Herbs
Duanwood Reishi, enligt många den mest aktiva formen av Reishi, är en omtyckt adaptogen...
459 kr
Astragalus från Dragon Herbs
Dragon Herbs premium Astragalusrötter odlas ekologiskt i en avlägsen, icke-förorena...
329 kr
High Mountain Shilajit från Dragon Herbs
Shilajit är rikt på mineraler, speciellt humussyra och fulvosyra. På Sanskrit bet...
489 kr