Jorda dig - ClearLife.se
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Träning & Jordning / JordningsprodukterJordningslakan


I vårt moderna samhälle har vi sällan kontakt direkt med jordytan. Med insikten om att de flesta människor inte går barfota ute på marken varje dag utvecklades ett jordningssystem för inomhusbruk som möjliggör jordning i hemmet och på arbetsplatsen.

Jordning/Earthing betyder helt enkelt att ta kontakt med jordytan, att ansluta sig till jordens naturliga energi. Precis som solen ger oss värme och vitamin D, ger jorden under fötterna oss mat och vatten, en yta att gå, sitta och stå på. Vad betyder det för dig? Kanske skillnaden mellan att må bra och inte så bra, att ha lite eller mycket energi, eller sova bra och inte så bra.

Du kan inte se jordens energi men vissa människor kan känna den som en varm behaglig, lite stickande känsla när de är ute och går barfota längs tex. vattnet på stranden eller på en sträcka av daggfuktat gräs. När det är opraktiskt att gå barfota eller bada i hav och sjö finns ett effektivt "substitut" som tex. jordningslakan till sängen.

När du sover på lakanet flödar elektroner från Jorden in i din kropp när du sover eller vilar och du kommer att återställa kroppens elektriska system till jordens nollpotential. Det är som att vara barfota utomhus men i komforten av ditt hem.

Uppmärksamma att man ej jordar genom el-uttaget i Sverige då vi har ett annat system. Antingen väljer man att jorda lakanet genom fönstret via en jordningsstav (köps separat) eller en klämma (köps separat) som man sätter fast på sitt element om man har vattenburet system.
Spara
Sortera efter
Artikel 1-3 av 3.
Evolution Jordningsstav
Jordstav till Evolution jordningslakan. Jordstaven trycker man ner i marken ca 15-30 cm ut frå...
239 kr
Evolution Premium Jordningslakan
Jordningslakan möjliggör jordning i hemmet. Earthingpeople premium lakan är av myck...
2995 kr
Klämma för jordning via element
Jordningsklämma att fästa på vattenledningsrör till vämeelement. Ett enk...
69 kr