Köp Trollhassel - Ansiktsvatten från Akamuti | ClearLife.se
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Trollhassel Ansiktsvatten från Akamuti i gruppen Ansiktsvård / Ansiktsvatten hos ClearLife.se (10467)
Trollhassel Ansiktsvatten från Akamuti

Trollhassel Ansiktsvatten från Akamuti

139 kr
Rent destillerad ekologisk trollhasselvatten är känd för sin sammandragande effekt. Trollhassel fungerar som ett renande och samtidig lugnande ansiktsvatten på irriterad hy, oren hy, fet hy, problem hy och mogen hy. Mycket bra för fet hy med tendens till finnar då den är antiseptisk och inflammationshämmande. 100 ml i glasflaska.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10467
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologisk Hydrolat Trollhassel/Hamamelissvatten


Hydrolater är en biprodukt vid destillering av örter och blommor när man producerar eteriska oljor. Alla är antiseptiska. De används bla. som milda ansiktsvatten. De är sköna att återfukta/rengöra ansiktet med. Blomvatten förbereder huden för kräm, har en svagt sammandragande och svalkande effekt på huden.


Trollhasselvatten är känd för sin sammandragande effekt. Detta uppfriskande vatten fungerar som upplyftande och renande men samtidig lugnande på irriterad hy, oren hy, fet hy, problem hy och mogen hy. Mycket bra för fet hy med tendens till finnar då den är antiseptisk och inflammationshämmande. Blomvattnet har en typisk doft av trollhassel och lite alkohol. Märk: Att hydrolater är milda betyder ej att de har en mild doft - de doftar mycket eftersom det är ett blom/örtvatten.


Rekommenderad Hudtyp:
irriterad hy, fet hy, problem hy, oren hy och mogen hy.


Användning:
Vi rekommenderar att du använder detta för: ansiktsrengöring och för att kyla huden. Applicera outspädd på bomull och badda huden så ofta som det behövs. Bör användas upp inom 12 månader efter öppnandet.


Tips: Blanda med fördel denna produkt med Tea Tree från Akamuti om du har problem med fet hy.


INCI/Innehåll: Destillerat ekologiskt trollhasselvatten - även kallad för hamamelissvatten (Hamamalis virginiana) och ekologisk sädesalkohol*.

Ursprungsland:
USA. 100 ml.

Förvaring: Mörkt och svalt. Bör användas upp inom 6 månader efter öppnandet.


* Eftersom lagstiftningen om vatten och konserveringsmedel stramats åt finns inte Akamutis Trollhassel tillgänglig utan alkohol men du kan vara säker på att detta örtvatten är från en ekologisk certifierad källa. Om du ej vill ha tillsatt alkohol rekommenderar vi Trollhasselvattnet från Crearome.


AKAMUTI säljer bara naturliga och ekologiska varor. Det betyder inga kemikalier, konserveringsmedel eller tillsatser. Det betyder också sökande efter så många etiska och rättvist tillverkade ingredienser som möjligt eftersom de tror starkt på ansvar och hållbarhet. De gör allt för att handla ingredienser direkt från producenten så att en hållbar handel kan öka livskvaliteten och säkra överlevnaden hos små byar runt om i världen. Varje produkt är handgjord.

 

Se fler varor

Nattkräm från Akamuti / Olive & Avocado Night Cream
Helt naturlig dryg, tjock nattkräm för ansiktet baserad på hasselnötsolja, ol...
169 kr
Eterisk Eucalyptusolja från Akamuti
Fin ekologisk, eterisk Eucalyptusolja. Eukalyptus är kraftfullt aromatisk, naturligt avsv...
89 kr
Ekologisk kallpressad Jojobaolja från Akamuti
Jojobaolja är en lugnande och mjukgörande olja som skyddar naturligt för både ...
189 kr
Dagkräm från Akamuti / Evening Primrose Day Cream
Helt naturlig dryg, tjock dagkräm för ansiktet baserad på aprikosolja, nattljusolj...
169 kr