Stöd din hälsa med Gurkemja extrakt
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Turmeric (Gurkmeja) Extrakt i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium hos ClearLife.se (10626)
Turmeric (Gurkmeja) Extrakt
Turmeric (Gurkmeja) Extrakt

Turmeric (Gurkmeja) Extrakt

299 kr
Turmeric är ett premium flytande örttextrakt. Det är en Spagyrex blandning av ekologisk gurkmeja rot, ekologisk svart peppar, ekologiskt vegetabiliskt glycerin, trippel destillerat vatten och spårmineraler. Den naturliga masureringsprocessen extraherar alla de fördelaktiga föreningarna från gurkmeja och svartpeppar och bevarar en naturlig synergi. Glasflaska med pipett. 59,2 ml - räcker till 48 doser (24 dagar) vid rekommenderad dosering.

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10626
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Turmeric Liquid Extract - Gurkmeja extrakt


Turmeric Liquid Extract är ett flytande örttextrakt av högsta kvalitet.
Det är en Spagyrex blandning av ekologisk gurkmeja rot, ekologisk svart peppar, ekologiskt vegetabiliskt glycerin, trippel destillerat vatten och spårmineraler. 


Alla dessa ingredienser blandas i ett stor glasbehållare och tillåts extrahera ut alla de fördelaktiga komponenterna ut ur pulvret och in i vätskan under många dagar. Den naturliga masureringsprocessen extraherar alla de fördelaktiga föreningarna från gurkmeja och svartpeppar och bevarar en naturlig synergi.


Global Healing Center gör inte standardiserade extrakt för enskilda föreningar, de tillverkar hela extrakt, dvs att deras produkter har ett spektrum av alla föreningar som tex. turmeron liksom curcuminoiderna. Kurcumin är det mest kända aktiva ämnet i gurkmeja, ett ämne med antioxidativa egenskaper. I kombination med svartpepparextrakt ökar upptaget.


Historien om Global Healing Centers örtblandningar baseras på Dr. Groups forskning. Han fann att sjukdom orsakas när kroppen blir förorenad med gifter och den inre självläkande mekanismen avtar. Således började han sin strävan efter att skapa den mest kraftfulla växtbaserade produkter han kunde och det började med att han studerade verk från en av 1600-talets berömda forskare; Paracelsus, som beskev en process för beredning av örter i ett elixir som bidrar till hälsa.

Dr. Group inspirerades av denna ursprungliga teknik i kombination med modern vetenskap och skapade Spagyrex®processen, en revolutionerande, flerstegs processteknik som följer principen att separera och rekombinera alla delar av en ört för att skapa ett potent elixir.


Fördelar med Turmeric Extrakt:

 • Innehåller inte tillsatser, konserveringsmedel eller fyllnadsmedel. De enda ingredienserna är ekologisk gurkmeja av högsta kvalité, ekologisk svart peppar, vegetabiliskt glycerin, renat vatten samt spårmineraler.
 • Veganvänlig.
 • Inga djurförsök har använts vid framtagandet av produkten.

   Dosering vuxna: 2 pipetter på morgonen och 2 pipetter på eftermiddagen eller kvällen.

   Notera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

   Innehåll flaska: Glasflaska med pipett på 59,2 ml - räcker till ca 48 doser (24 dagar) vid rekommenderad dosering.

   Ingredienser:
   Extrakt tillverkat av ekologisk Gurkmejarot, ekologisk svart peppar, ekologiskt vegetabiliskt glycerin, trippel destillerat vatten och spårmineraler.

   Förvaring:
   på sval och mörk plats eller i kylskåp.


   Tillverkare:
   Global Healing Center, USA.

   Se fler varor

   VeganZyme Enzymer
   VeganZyme är ett avancerat tillskott av matsmältningsenzymer och systemiska enzymer. Den...
   619 kr
   Vegansafe Vitamin B-12 / B-12 Blend 29 ml
   Global Healing Centers B-12 innehåller två former av naturlig och 100% växtbasera...
   329 kr
   Latero-Flora
   Latero-Flora är av den speciella stammen "Brevibacillus Laterosporus", som är en bakteri...
   279 kr
   Selenium - Selentillskott
   Selen är en viktig spårmineral som stöder en sund kropp på många s&aum...
   269 kr