Tungskrapa
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Tungskrapa i gruppen Kroppsvård / Utvalt för män hos ClearLife.se (20717)
Tungskrapa

Tungskrapa

30 kr
Den vita beläggningen som täcker tungan är full med bakterier och orenheter. Genom att skrapa tungan med en tungskrapa på morgonen och kvällen så avlägsnar man dessa bakterier, vilket bidrar till en bättre andedräkt och bättre smaksinne. Det känns härligt! 1 styck tungskrapa tillverkad av rostfritt stål.
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
20717
Info Omdöme Tipsa en vän Dela

Tungskrapa Rostfri


En beläggning av bakterier och matrester ansamlar sig lätt på tungan och försämrar miljön för smaklökarna och orsakar också dålig andedräkt.

Daglig rengöring av tungan minskar illaluktande gaser och dålig andedräkt på ett effektivt sätt och det känns fräscht tycker vi att få bort det som är på tungan.


Så här kan det se ut:

  • Skölj munnen ett par minuter med en-två teskedar kokosolja. Låt oljan sköljas runt mellan tänderna i 2-15 minuter, så länge du orkar. Svälj inte oljan eftersom den nu innehåller toxiner och bakterier, spotta ut och skölj munnen med vatten. Kokosolja motverkar naturligt bakterier.
  • Ta bort beläggningen på tungan med en tungskrapa i rostfritt stål.
  • Rengör tänderna med naturlig tandkräm av ditt val.

Användning: Skrapa före eller efter tandborstning varje morgon och kväll eller när du känner för det.

Tips: Som ett naturligt sätt att hålla andedräkten fräsch kan man tugga på kryddor efter måltid som tex. fänkålsfrön, anisfrön eller kardemummakärnor. Förutom att dessa kryddor rengör så smakar de också bra och stimulerar matsmältningen.

Det går också att gurgla lite pepparmyntsvatten dvs vatten med några droppar ekologisk eterisk pepparmyntaolja som man sedan spottar ut. Färsk persilja är också effektiv mot tex. vitlöksdoft och dålig andedräkt.

Denna tungskrapa är gjord av rostfritt stål.

Leverantör: Veda Lila