Stöd med VeganZyme
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

VeganZyme Enzymer i gruppen Naturliga Kosttillskott / Matsmältning/Mage & Tarm hos ClearLife.se (10629)
VeganZyme Enzymer
VeganZyme Enzymer
VeganZyme Enzymer

VeganZyme Enzymer

639 kr
VeganZyme är ett avancerat tillskott av matsmältningsenzymer och systemiska enzymer. Den innehåller ett brett spektrum av vegetariska enzymer samt är helt fri från tillsatser. Kan tas med måltid eller mellan måltider på tom mage för systemisk support. Glasburk med 120 kapslar som räcker i en månad vid 4 kapslar om dagen.




Spara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10629
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Veganzyme


VeganZyme är ett avancerat tillskott av matsmältningsenzymer och systemiska enzymer
. Det innehåller ett mycket brett spektrum av vegetariska enzymer och är helt fri från tillsatser. Matsmältningsenzymer hjälper till att smälta och bryta ner maten. Systemiska enzymer är populärt bland både hälsoentusiaster och idrottsmän världen över för sina hälsofördelar.


Fördelar med Veganzyme:

  • Innehåller inte tillsatser, konserveringmedel eller fyllnadsmedel.
  • Vegan-vänlig.
  • Inga djurförsök har använts vid framtagandet av produkten.

      Dosering vuxna: 2 kapslar 1-2 gånger per dag med måltid.
      1. För stöd för matsmältningen, ta enzymer med måltiderna med första biten mat.
      2. För systemisk stöd, ta minst 30 minuter före eller 2 timmar efter måltid med ett glas vatten.


      Notera: Förvaras utom räckhåll för barn. Ej för barn, gravida eller ammande. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

      Innehåll: Glasburk med 120 kapslar som räcker i 30-60 dagar beroende på dosering.

      Ingredienser: blandning av:
      Proteas med DPP IV (FCC 60000 HUT/g), Amylas (FCC 22,500DU/g), Glucoamylas (FCC 20 AGU/g), Lactas (FCC 1500 ALU/g), Cellulas I and II (FCC 625 CU/g), Maltase (FCC 50 DPo/g), Hemicellulas (FCC 1000 HCU/g), Xylanas (FCC 50 XU/g), Beta Glucanas (FCC 50 BGU/g), Serrapeptas (10,000 SU/g), Nattokinas (800 FU/g), Bromelain (FCC 375,000 PU/mg), Papain (FCC 200,000 PU/mg), Alpha Galactosidas (FCC 250 GalU/g), Lipas (FCC 675LU/g), Catalas (FCC 25 BU/g), Invertas (FCC 1000 SU/g), Pectinas (FCC 2500AJDU/g), Phytas (FCC 15 FTU/g), Glucose Oxidas (200GO/g), vegetabilisk kapsel och guargummi.

      Om ingredienserna:

      Proteas: Proteas bryter ner proteiner och gluten. Detta är en proteas blandning härrörande från fermentering av tre mikrobiella organismer. Det är en blandning av sura, neutrala och alkaliska proteaser som ger aktivitet över hela pH-området i det gastrointestinala systemet (aktiv från pH 2,5 till 9,0). DPPIV är en blandning av olika proteaser (enzymer som bryter ner protein) som efterliknar kroppens egna naturliga DPPIV enzymer. I matsmältningen bryter proteas ner protein i mindre polypeptider och fria aminosyror.

      Amylas: Amylas bryter ner stärkelse och härrör från Aspergillus oryzae. Detta är en alfa amylas enzym som produceras genom fermentering av svamporganismen Aspergillus oryzae. Alfa-amylas är ett endoamylase som bryter ner stärkelse och glykogen till dextrin, glukos och maltos. Ris och potatis innehåller de högsta nivåerna av stärkelse.

      Laktas: Laktas bryter ner laktos (mjölksocker) och härrör från Aspergillus oryzae. Månag är laktosintoleranta. Laktas är utformad för att bryta ner mjölksocker, som kallas laktos, i sina beståndsdelar, glukos och galaktos.

      Cellulas 1 & 2: Cellulas bryter ner cellulosa (frukt och grönsaker), och härrör från Trichoderma reesei och Bacillus licheniformis. Varje växtcell är omgiven av en icke-levande-komplex, som kallas en cellvägg. En huvudkomponent i cellväggarna är en komplex kolhydrat, cellulosa.

      Maltas: Maltas bryter ner maltos (spannmål, baljväxter och korn), och härrör från Aspergillus oryzae. Maltas är en exo-karbohydras enzym som verkar endast på den icke-reducerande änden av stärkelse.

      Hemicellulas: Hemicellulas bryter ner hemicellulosa (frukt, grönsaker och spannmål), och härrör från Trichoderma reesei. Hemicellulosa är en annan viktig komponent i cellväggen hos växter.

       Xylanas: Xylanas bryter ner xylos (fiberrik mat och spannmål), och härrör från Trichoderma reesei. Xylanas är en speciell typ av hemicellulas.

      Betaglukanas: Betaglukanas bryter ner Betaglukan (fiberrik mat, korn och spannmål), och härrör från Trichoderma reesei. Sädeskornen, vete, korn och råg, innehåller betaglukan som är en slags kolhydrat.

      Serrapeptase: Serrapeptase bryter ned fibrin, och härrör från Serratia marcescens. Serrapeptase används främst som en systemisk enzym.

      Nattokinase: Nattokinase bryter ned fibrin och härrör från Bacillus natto eller Bacillus subtilis natto. Organismen som producerar nattokinase upptäcktes ursprungligen i fermenterad soja mat kallas natto. Nattokinase är en kraftfull proteolytiskt enzym.

      Bromelain: Bromelain bryter ner protein och härrör från ananas. Bromelain är ett utdrag ur stammen eller saften av ananas.

      Papain: Papain bryter ned protein och är härledd från papaya. Papain är ett utdrag ur omogen papaya, Carica papaya. Papain visar både exoproteas och endoproteasaktivitet med ett brett pH-område.

      Alpha galaktosidas: Alpha galaktosidas bryter ner komplexa kolhydrater som finns i t.ex spannmål och baljväxter. Osmälta komplexa kolhydrater som dessa kan resultera i magbesvär, gas och uppblåsthet.

      Lipas: Lipas bryter ned fetter och oljor. Lipas är ett lipolytiskt enzym som produceras genom fermentering. Lipas katalyserar hydrolysen av fetter och oljor, som ger monoglycerider, diglycerider, glycerol och fria fettsyror. Den har en bred substratspecificitet på fetter och oljor av vegetabiliskt och animaliskt ursprung.

      Katalas: Ett antioxidant enzym som katalyserar omvandlingen av väteperoxid till vatten och syre. Väteperoxid är en biprodukt av cellmetabolismen.

      Invertas: Invertas bryter ner sackaros och socker, och är härledd från Saccharomyces cerevisiae. Invertas är en annan karbohydras enzym som spjälkar sackaros (vanligt socker) i dess beståndsdelar, glukos och fruktos.

      Pektinas: Pektinas bryter ned pektin och kostfiber. I växtceller, består pektin av en komplex uppsättning av polysackarider som finns i de flesta primära cellväggar och är särskilt rikligt förekommande i icke-vedartade växtdelar, speciellt frukt och grönsaker. Pektinas bryter ner selektivt och depolymeriserar naturligt förekommande pektin.

      Fytas: Fytas bryter ner frön, majs, soja och nötter. Fytas är ett enzym som katalyserar hydrolysen av fytinsyra (myoinositol hexakisphosphate), ett osmältbart, organisk molekyl som innehåller sex fosfatmolekyler.

      Glukosoxidas: Glukosoxidas är ett oxidoreduktas-enzym. Det vill säga, en enzym som katalyserar överföringen av elektroner från en molekyl till en annan.


      Tillverkare:
      Global Healing Center, USA.

      Se fler varor

      Allertrex
      Global Healing Center´s Allertrex är en ekologisk/vildskördad premium blandning i ...
      319 kr
      Selenium - Selentillskott
      Selen är en viktig spårmineral som stöder en sund kropp på många s&aum...
      279 kr
      Cell Fuzion
      Cell Fuzion är ett avancerat kostillskott rikt på antioxidanter som är helt fritt ...
      1495 kr
      Zeotrex / Zeoliter
      Zeotrex är ett vetenskapligt formulerat extrakt av som kombinerar zeoliter med atomiskt jod o...
      395 kr