Vimergy Reishi 10:1 Extrakt 250 gram
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Vimergy Reishi 10:1 Extrakt 250 gram i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10586)
Vimergy Reishi 10:1 Extrakt 250 gram
Vimergy Reishi 10:1 Extrakt 250 gram

Vimergy Reishi 10:1 Extrakt 250 gram

1199 kr
Reishi är en av de mest potenta medicinalväxter som finns. Detta pulver har genomgått noggrann varmvattensextrahering för att maximera näringsvärdet så det går utmärkt att använda direkt i tex. en smoothie, soppa, örtte eller kaffe. Detta är ett extrakt vilket betyder att det har koncentrationen 10:1 = 10 gånger starkare än pulveriserad svamp. 250 grams pulver i påse / ca 166 doser.
SparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10586
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Reishi Extrakt i pulverform

Reishi har använts i Kina och Östasien i över 2000 år. I dessa regioner anses denna svamp vara en absolut "elitört" i klass med t.e.x Ginseng, Goji och Shisandra.

Den röda Reishi svampen (Ganoderma lucidum) är en adaptogenisk ört. Adaptogener är örter/växter som verkar för att öka kroppens förmåga att anpassa sig till olika former av fysisk, psykisk, kemisk eller biologisk stress och föränderliga situationer.
 

Eftersom detta redan är ett extrakt så är bara att njuta av det direkt i tex. te, smoothie, varm choklad eller kaffe. Om man köper ett pulver som ej är ett extrakt måste man brygga te på det först eller göra eget extrakt för att kunna dra nytta av de nyttiga ämnena.

Dosering vuxna:
1/2 tsk 1-2 gånger per dag i varmt vatten, choklad, kaffe, smoothie eller annan dryck. Detta är ett extrakt vilket betyder att det har koncentrationen 10:1 = 10 gånger starkare än pulveriserad svamp och det behövs inte mycket.

Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Kontraindikationer:


1. Höga doser av reishi har en blodförtunnande effekt och bör undvikas av personer med vissa blödningsrubbningar, trombocytopeni (koaguleringsproblem), två veckor innan operation. De som tar medicin mot högt blodtryck samt antikoagulerande och blodförtunnande medicin.
2. Reishi verkar kunna förvärra lågt blodtryck hos dem som har problem med det.
3. Det finns inte tillräckligt med tillförlitlig information om säkerheten för intag av reishi vid graviditet eller amning.


Näringsinnehåll per 1/2 tsk (1,5 gram):

Kalorier 15
Kolhydrater 3 g
varav fiber 3 g
Protein 0 g
Fett 0 g
Salt 0 g

Innehåll i påse: 250 gram pulver / ca 166 doser.

Ingredienser:
Ekologiskt extraherat reishiextrakt (Ganoderma lucidum) tillverkat av fruktkroppen. Den odlas på stockar på det speciella träd som Reishi växer på i naturen. Vegan, utan gluten, utan konserveringsmedel och stärkelse. Packas i samma lokal som nötter.

Ursprungsland: Kanada.


Leverantör:
Vimergy, USA.

Spara

Se fler varor

Vimergy Chaga Instant
Vimergy´s instant chagapulver kommer i praktisk portionspåse som är enkel att bla...
379 kr
Vimergy Ester C 500 mg
Ester C är en syraneutral C-vitamin som innehåller en biologiskt mer tillgänglig f...
599 kr
Vimergy Lakritsextrakt 10:1
Vimergy´s lakrits är ett ört kosttillskott som består av lakritsextrakt 10:1...
369 kr
Vimergy Citronmeliss 30 ml
Vimergy´s citronmeliss är ett ört kosttillskott som består citronmelissextra...
129 kr