Vitt Propolis Extrakt Spray
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Vitt Propolis Extrakt Spray i gruppen Naturliga Kosttillskott / Speciellt för Barn hos ClearLife.se (11014)
Vitt Propolis Extrakt Spray

Vitt Propolis Extrakt Spray

179 kr
Kosttillskott av rent, ekologiskt, vitt propolis extrakt i sprayform. För barn från 3 år och vuxna som är känsliga eller som ej vill ha alkohol. Då det är vit propolis har den en mild smak. Ballot Flurin tillverkar propolis helt utan tillsatser, tillverkad på binas villkor. Går att spraya i munnen 3-6 gånger upp till 4 gånger per dag. 15 ml glasflaska med spray.

SparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSparaSpara
Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
11014
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Ekologisk Vit Propolis Spray


Honung är en välkänd och viktig biprodukt. Mindre känt är bikittet som tätar kupan. Bikittet som också kallas Propolis, har en rad unika egenskaper som gör det extra intressant ur hälsosynpunkt. Propolis är binas egen "antibiotika" som försvarar dom mot bakterier, svamp och virus.


Propolis består utav mer än 80 naturliga ämnen och tillsammans skapar de en produkt som är helt unik. I sammansättningen ingår bl a vitamin E, vitamin A och B-vitaminer, alla mineraler och nästan alla aminosyror. Dessutom ingår en rad intressanta bioflavonoider, som är en av våra viktigaste antioxidanter.


Dosering vuxna och barn från 3 års ålder: Spraya i munnen 3-6 gånger upp till 4 gånger per dag. På huden: Spraya direkt på huden upp till 3 gånger per dag.


Ingredienser: Vitt propolis extrakt och havssalt (sodium chloride). Propolis från Gentle Beekeeping, helt utan tillsatser. Tillverkad för hand.


Förvaring: Förvara på mörk, sval plats. Öppnad flaska bör användas inom 6 månader.


Tillverkare: Ballot-Flurin ligger i Frankrike och tar hand om bina på ett snällt sätt, dvs: Apiculture Douce - Gentle Beekeeping. Deras produkter produceras lokalt på landet utan närhet till mijöföroreningar vilket är mycket viktigt när man väljer bi-produkter. Läs gärna mer om Gentle Beekeeping under varumärken; välj Ballot-Flurin. Viktigt för bina och ekosystemet!

Se fler varor

Svart Propolis Extrakt
Ett rent, ekologiskt svart propolis extrakt av högsta kvalitet. Mycket potent. Endast fö...
179 kr
Svart Propolis Extrakt Spray
Kosttillskott av rent, ekologisk, svart propolis extrakt i sprayform. Mycket potent. Ballot Flurin...
179 kr
Propolis Halsspray
Halsspray tillverkad av ren, ekologisk svart propolis. Ballot Flurin tillverkar propolis helt...
159 kr
Nässpray med Propolis
Ren, ekologisk nässpray med vit Propolis och timjan av högsta kvalitet. För alla &a...
139 kr