Yogamatta i ull
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Yogamatta i ull i gruppen Träning & Jordning / Yoga hos ClearLife.se (50901)
Yogamatta i ull
Yogamatta i ull
Yogamatta i ull
Yogamatta i ull
Yogamatta i ull
Yogamatta i ull

Yogamatta i ull

899 kr
Underbar yogamatta i ull för yinyoga, kundaliniyoga och andra mjuka rörelser. Mattan är också otroligt skön att ligga på för meditation och såklart Savasana. Mattan är lite större än en vanlig yogamatta vilket gör att den är extra skön att sitta på. Mattan är 1,5 cm tjock. Mått: 75 x 200 cm. Sapremas varor skickas separat från annat lager och har längre leveranstid än vi normalt har; 3-5 vardagar.

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Artnr:
50901
Info Lämna omdöme Tipsa en vän Dela

Yogamatt i ull


Underbar yogamatta i ull för yinyoga, kundaliniyoga och andra mjuka rörelser. Mattan är också otroligt skön att ligga på för meditation och såklart Savasana. Mattan är lite större än en vanlig yogamatta vilket gör att den är extra skön att sitta på.


Yogamattan har ränder på baksidan i latex för att den ej ska glida på golvet. De andra ullmattor som finns på marknaden idag har oftast en penslad baksida med antihalk, detta gör dock att de blir väldigt smutsiga på baksidan. Med denna nya matta slipper du denna effekt.


Mått:
Mattan är 1,5 cm tjock. 75 cm bred. 200 cm lång.

Material: Mattan är certifierad enligt Ökotex och Woolmark. Ovan sidan är 100% ull. Undersidan har ränder av antihalk gjort av en mix av naturlig latex och syntetisk latex. Mattan är tillverkad i EU.

Skötsel: Ull gör sig bäst när det får hängas ut i kall luft för vädring. Ull behövs inte tvättas ofta. Vid behov; skonsamt ullprogram 30 grader.

Tillverkad av: Saprema, Sverige.

Se fler varor

Yogagunga/Yogaswing Rosa
Rosa yogagunga med unik design - framtagen i samarbete mellan Saprema och flying yogi Milla Floryd...
1400 kr
Yogagunga/Yogaswing Turkos
Turkos yogagunga med unik design - framtagen i samarbete mellan Saprema och flying yogi Milla Flor...
1400 kr