Zeotrex / Zeoliter
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Zeotrex / Zeoliter i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10632)
Zeotrex / Zeoliter
Zeotrex / Zeoliter

Zeotrex / Zeoliter

395 kr
Köp 2 st eller fler för 369 kr/st
Zeotrex är ett vetenskapligt formulerat extrakt av som kombinerar zeoliter med atomiskt jod och specifika ekologiska örter som koriander, persilja, alfalfa, brännässla, fulvussyra och shilajit. Den går bra att använda utan att ta ledigt eller behöva passa speciella tider. Glasflaska med pipett på 29.6 ml - som räcker i 15-30 dagar beroende på dosering. 

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10632
Info Omdöme Tipsa en vän Dela
Vad är Zeotrex?


Zeotrex är en vetenskapligt formulerad, helt naturligt kosttillskott baserad på naturliga näringsämnen och örter. Den innhåller bla. atomiskt jod, zeoliter, ekologisk koriander, ekologisk persilja, ekologisk agaricussvamp, ekologisk alfalfa, ekologisk brännässla, fulvussyra och shilajit.

Historien om Global Healing Centers örtblandningar baseras på Dr. Groups forskning. Han fann att sjukdom orsakas när kroppen blir förorenad med gifter och den inre självläkande mekanismen avtar. Således började han sin strävan efter att skapa den mest kraftfulla växtbaserade produkter han kunde.

Ordet Spagyrex används för att beskriva en process för en beredning av örter i ett elixir som bidrar till hälsa. Dr. Group tog denna ursprungliga teknik och kombinerade med avancerad vetenskap och skapade Spagyrex®processen, en revolutionerande, flerstegs alkemi och processteknik som följer principen att separera och rekombinera alla delar av en ört för att skapa ett mycket kraftfullt och lättupptagligt elixir.


Zeotrex:

  • Kombinerar zeoliter med jod och specifika örter.
  • De klinoptilolitiska zeoliterna kommer från lera som är skapade från vulkaniska jordavlagringar.
  • Går bra att använda utan att ta ledigt eller behöva passa speciella tider.
  • Kan användas regelbundet utan negativa bieffekter.
  • Kräver inte att du blandar till och dricker illasmakande drycker.
  • Innehåller inte tillsatser, konserveringmedel, genmodifierade ämnen eller fyllnadsmedel.
  • Vegan, Halal och Kosher certifierad.
  • Inga djurförsök har använts vid framtagandet av produkten.


Zeotrex 30-dagars kur:

Vi rekommenderar att starta med en 30-dagars kur för att sedan avgöra om du uppnått ett tillfredsställande resultat. Om du fortfarande har problem och/eller kan mäta skadliga nivåer av tungmetaller i hår, blod eller urin rekommenderas 10 dagars paus och sedan ännu en 15-dagars period med Zeotrex.


Dosering vuxna, varje dag under en 30-dagars period:


Skaka flaskan väl och droppa sedan 20 droppar i lite vatten eller direkt i munnen (håll i munnen i 30 sek, svälj). Inta detta det första du gör på morgonen på fastande mage. Du kan själv välja om du vill ta 20 droppar en gång om dagen eller två. Flaskan räcker i 15-30 dagar beroende på dosering. 


Under perioden är det en fördel att äta rent; gärna mycket råkost, groddar, surkål och sjögräs. Som tillskott kan även Chlorella vara värdefullt för att stödja kroppen ytterligare.

Även svettning (i bastu och genom motion), samt frisk luft och vila är viktigt för att få så bra resultat som möjligt. Kuren kan med fördel kombineras med, eller föregås av: Global Healing Centers stora kur.


Innehåll flaska:
Glasflaska med pipett på 29.6 ml - räcker i 15-30 dagar beroende på dosering.

Innehåll per 20 droppar: Atomiskt jod 400 µg / DRI 267% och 1 ml blandning av: Zeoliter (klinoptilolitiska zeoliter från lera från vulkaniska jordavlagringar), en kollodial blandning av följande örter: ekologisk koriander, ekologisk persilja, ekologisk agaricussvamp, ekologisk alfalfa, ekologisk brännässla, Fulvussyra, Shilajit.

Ingredienser: Atomiskt jod, Zeoliter, ekologisk koriander, ekologisk persilja, ekologisk agaricussvamp, ekologisk alfalfa, ekologisk brännässla, Fulvussyra, Shilajit, vegetabiliskt glycerin, renat, ph-balanserat vatten.

Om ingredienserna i Zeotrex:

Nascent Iodine /Atomiskt jod:
Enligt Dr: Group den mest lättilgängliga formen av jod. Det är en atomisk form av jod med en ofullständig antal elektroner, vilket ger en hög elektromagnetisk laddning.


Vulkaniska Zeoliter: Vulkaniska Zeoliter är en anmärkningsvärd, naturlig substans som formas i jorden mellan lager av vulkanisk aska. Zeoliter cirkulerar i blodet i 4-6 timmar och kommer sedan ut genom urinen.    

Ekologisk Koriander och Persilja (blad): Används ofta inom naturmedicin tillsammans för att stödja detox.


Ekologisk Agaricussvamp: En natrulig ört som bl.a. används flitigt inom kinesisk örtmedicin.

Ekologiska Alfalfa blad: Alfalfa innehåller näringämnen som vitamin K och kalcium och används ofta inom traditionell naturmedicin.


Ekologisk Brännässla: En ypperlig ört som används flitigt av naturläkare världen över. 

Ekologisk Fulvosyra:
Fulvosyra (Fulvic Acid) är en biprodukt av mikroorganismer som utvinns ur speciella jordlager.

Shilajit: Shilajit består av organiskt växtmaterial som har komprimerats i hundratals år, det sipprar från sprickor i Himalayas stenar och klippor. Det har samlats in, renats och koncentrerats till ett potent, högkvalitativt extrakt som är rikt på näringsämnen, antioxidanter, aminosyror, och fulvosyra.

Notera: Ej för för barn. Konsultera med näringsterapeut eller läkare om du är gravid eller ammar, eller har andra frågor kring användande av produkten. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Tillverkare: Global Healing Center, USA.

Se fler varor

Ginseng Fuzion
Ginseng Fuzion är en ekologisk, premium blandning bestående av Rysk rot (Sibirisk ginse...
359 kr
Tulsi / Helig Basilika
Global Healing Center´s Tulsi, även kallad Helig Basilika är ett raw, ekologiskt &...
269 kr
Zinc Fuzion
Global Healing Center´s Zinc Fuzion är ett kostillskott med växtbaserat zink &...
369 kr
Oxy-Powder
Unik syrebaserad produkt som innehåller en kombination av ozonbundet magnesium och natu...
499 kr